به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران ؛ علیرضا نادعلی، عضو، سخنگو و رئیس کمیته هنر شورای شهر تهران در این بازدید موقعیت موزه هنرهای معاصر تهران را در دیپلماسی فرهنگی بین المللی بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: « گنجینه منحصر به فرد موزه از آثار نخبگان هنری دنیا یک ثروت ملی است که به شایستگی نگهداری شده و در دوره هایی از جمله همین دو نمایشگاه به خوبی ارائه هم شده است.
نادعلی گفت: «نگاه شورای شهر تهران به موزه هنرهای معاصر تهران فرابخشی و ملی است. در دوره کنونی انتظار از ما این است که از این ثروت ملی در مسیر رشد دیپلماسی و معرفی حرفه ای هنر ایران استفاده بهینه کنیم و این کم ترین کاری ست که باید انجام دهیم. رسانه های دنیا به گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران توجه دارند، این برای پایتخت ایران اسلامی یک فرصت است و موزه هنرهای معاصر تهران بستر مهیایی برای جذب گردشگر هنری است.»
رئیس کمیته هنری شورای شهر تهران با اشاره به بخش ایرانی گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران گفت:« نمونه هایی شاخص از هنر اسلامی از مکتب سقاخانه تا نقاشی خط هایی از آیات کریمه قرآن و ... در آثار گنجینه موزه موج می زند و مدیریت شهری پایتخت آماده است با ارائه خدمات نوین به این نهاد بین المللی هنر ایران زمینه درست دیده شدن این طیف از هنر اسلامی هنرمندان ایرانی را فراهم کند.»
رضا محمدی، شهردار منطقه ۶ تهران نیز در این دیدار اعلام آمادگی کرد با امضای تفاهم نامه ای با موزه هنرهای معاصر تهران، ضمن حل مشکلات شهری پیش روی این موزه، زمینه بهره مندی بهتر هنردوستان از این نهاد هنری فراهم شود.
محمدی گفت: «منطقه ۶ شهرداری تهران را می توان قلب هنری پایتخت نامید و در این میان بدون شک موزه هنرهای معاصر تهران با گنجینه ارزشمندش مورد توجه خاص جامعه هنری و دوستداران هنر است. امیدواریم با تعریف همکاری های مشترک به موفقیت هر چه بیشتر این موزه کمک کنیم.»
عبادرضا اسلامی، رئیس موزه هنرهای معاصر تهران نیز در این دیدار ضمن تشریح برنامه های متنوع این نهاد و اشاره به نقش موزه ها در ساخت فرهنگی شهرهای مدرن، خواستار همکاری بیشتر مدیریت شهری برای ارتقای خدمات دهی به مشتاقان فرهنگ و هنر شد.
اسلامی با سپاس از اعلام آمادگی مدیریت شهری برای همکاری با موزه هنرهای معاصر تهران، ابراز امیدواری کرد در سایه توجه بیشتر به این نهاد، بتوان در زمینه جذب گردشگر هنری داخلی و خارجی نقش پررنگ تری ایفا کند.
موزه هنرهای معاصر تهران از هفته گذشته میزبان دو نمایشگاه رد پا و هایپررئالیسم است که آثاری شاخص از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران از جمله ون گوک، کلود مونه، کامی پیسارو، داون هانسون، رابرت کاتینگهام، چاک کلوز، مالکوم مورلی، ریچارد استس و ... را در کنار شاهکارهای پیشگامان هنر مدرن و معاصر ایران مانند سهراب سپهری، پرویز کلانتری، غلامحسین نامی، جلال شباهنگی، عبدالرضا دریابیگی و ... به نمایش گذاشته است.
نظر شما