ایجاد ۱۵۲ هزار فرصت شغلی در ۱۴۰۲ در بسیج سازندگی/ گلایه بسیج سازندگی از برخی بی مهرها

سردار زهرایی از ایجاد ۱۵۲ هزار فرصت شغلی در سال ۱۴۰۲ در بسیج سازندگی خبر داد و گفت: حرکت بسیج سازندگی براساس سند اعتلای ۱۰ ساله به تصویب رهبر انقلاب رسیده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، سردار محمد زهرایی، رییس بسیج سازندگی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد گفت: عید گذشته نشان داد که اصحاب رسانه می توانند روایت برتر و دست برتر را در فضا رسانه داشته باشند. در عید امسال گروه های جهادی همان گروه های جهادی گذشته بودند که قبلا به مناطق کم برخوردار اعزام شده بودند که البته قبلا به صورت متفرقه وارد مناطق می شدند و عید امسال به صورت قرارگاهی خدمات خود را ارایه کردند و از حمایت مستمر قرارگاه مربوطه برخوردار شدند و ارزیابی نیز توسط همین قرارگاه از خدمات آنها انجام شد.

 

رییس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه گروه های جهادی از حمایت منسجم قرارگاه خود برخوردار بودند و هدفمندی و اثربخشی آنها بالاتر از گذشته بود، افزود: رسانه در این موضوع نشان داد که می تواند روایت حقیقی از فعالیت های گروه های جهادی را ارایه دهد و گروه های جهادی به همراه خبرنگاران مطلع از دید خدمت گیرنده این وقایع را پوشش خبری دادند و این امر نکته ای است که رضایت مردم رو بالا برد و از زبان جهادگر و خدمت دهنده نیز خدمات آنها رسانه ای شد و روایت عینی تر و به واقعیت نزدیک تر شد.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته سال پر پیچ و خمی برای انقلاب اسلامی محسوب می شود، یادآور شد: اغتشاشات یک فتنه سراسری در جهان علیه ایران اسلامی بود و کسانی که در اصل کار شک داشتند، اکنون به یقین رسیدند البته نوع جنگ و استراتژی در اغتشاشات متفاوت از بقیه عرصه ها بود. در جنگ ترکیبی در فتنه سال گذشته شناخت اذهان مردم برای دشمن اهمیت داشت.

 

وی گفت: آنها پیشرفت های محسوس انقلاب اسلامی با توجه به تمام تهدیدها و تحریم ها می خواستند به عنوان فعالیت های جعلی ارایه بدهند اما در جنگ روایت ها رسانه های ایران با آنها مقابله کردند و در این میان برخی با گزاره اینها رفتنی اند، فریب خوردند و اکنون از اینکه ذات خود را نشان دادند، پشیمان هستند.

 

هدف دشمن در اغتشاشات ولایت و مردم بود

سردار زهرایی افزود: در این شرایط نیاز به جهاد تبیین است و دشمن عمود خیمه انقلاب یعنی ولایت را هدف قرار داده بود و متوجه بود که اگر عمود خیمه را هدف بگیرد، کار تمام است و هدف دوم او مردم بود و می خواست میان مردم و ولایت فاصله ایجاد کند. تمرکز  دشمن بر روی دو رکن ولایت و مردم بود.

 

سردار زهرایی تصریح کرد: در نقطه مقابل این فتنه دشمن باید در زمان و مکان به درستی حضور داشته باشیم و هم از ولایت دفاع کرده و به مردم خدمت کنیم و در این میان بسیج حلقه واسطه بود. دشمن در این فضا از ابزار رسانه و فضای مجازی بهره می برد تا بتواند از یک واقعه برای خبرپراکنی علیه انقلاب استفاده کند.

 

وی ادامه داد: هشت سال دفاع مقدس را مردم به خوبی و با برگ برنده پیروزی رساندند اما اکنون دشمن القای بدبختی می کند. دشمن بر ولایت و مردم تمرکز کرده و با قاطعیت و شفافیت خواست خود را اعلام می کند و می گوید ما خواهان تجزیه ایران هستیم.

 

حرکت بسیج سازندگی براساس سند اعتلای 10 ساله است

سردار زهرایی با بیان اینکه بسیج خود را برای گام دوم انقلاب با سند اعتلای 10 ساله آماده کرده است، اظهار داشت: این سند به امضای رهبر انقلاب رسیده و به فرمان اعتلای بسیج تبدیل شده است. بسیج به عنوان حلقه میانی تمام مردم محسوب می شود و معطوف به کارت بسیج و فعالیت در پایگاه مقاومت نیست و هر آن کس که دغدغه مردم و حل مشکلات آنها را داشته باشد، بسیجی محسوب می شود. ملاک؛ عمل بسیجی است نه کارت بسیجی.

 

فعالیت 42 هزار گروه جهادی در کشور

وی با بیان اینکه از حلقه های میانی ما کانون های بسیج هستند، تصریح کرد: اکنون 42 هزار گروه جهادی فعال داریم و قریب به 60 هزار گروه جهادی هم در سامانه اطلس جهادی به ثبت رسیدند و بودجه ریزی به شکل قرارگاهی انجام می شود به این معنا که در لحظه حق تصمیم گیری و اجرا وجود دارد و در نهایت دو قرارگاه اصلی به طور جداگانه به فعالیت می پردازند.

 

وی گفت: قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی بسیج سازندگی یک قرارگاه سازندگی مانند خاتم است با این تفاوت که کارش در مقیاس انجام پروژه های کوچک و زود بازده، عام المنفعه و غیر انتفاعی است و شعار آن هر پروژه محرومیت زدایی یک اثر است که در این پروژه ها استعدادها شناخته و فعالیت ها آغاز و پروژه به اتمام و تحویل نظام اسلامی می شود.

 

تامین 40 هزار مسکن محرومان

وی با اشاره به عقد قرارداد و تفاهم نامه میان بسیج سازندگی، کمیته امداد و بنیاد مسکن و تامین قریب به 40 هزار مسکن محرومان گفت: این تعداد مسکن با اولویت مددجویان کمیته امداد که تعداد آنها 10 هزار و 122 واحد بود در 14 اسفند 1401 به همت جهادگران و بسیجیان عزیز در سپاه های استانی احداث و در برنامه متمرکز با حضور رییس جمهور واگذار شد.

 

هدف گذاری 152 هزار فرصت شغلی در بسیج سازندگی در سال 1402

رییس بسیج سازندگی کشور اظهار داشت: در سال 1401، 152 هزار فرصت شغلی با اجرای طرح های قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج ایجاد شده که در سال 1402، 152 هزار فرصت شغلی هدف گذاری شده است که امیدواریم به این اهداف برسیم.

 

سردار زهرایی از برگزاری چهار هزار نمایشگاه فصلی فروش محصولات اقتصاد مقاومتی در سال 1401 خبر داد و افزود: راه اندازی 32 نمایشگاه ملی و دو هزار صندوق قرض الحسنه از اهداف ما در سال 1402 است. در حال حاضر 29 هزار صندوق قرض الحسنه داریم که از این تعداد 10 هزار و 700 قرض الحسنه اشتغال زا با ایجاد 452 تعاونی تولیدی و توزیعی در سال 1401 به فعالیت پرداختند.

 

وی ادامه داد: در عرصه فنی و عمرانی آب رسانی به بیش از سه هزار و 600 روستا در قالب طرح آب رسانی در سال 1401 مد نظر قرار داشته که تاکنون 680 روستا پروژه آب رسانی آنها به اتمام رسیده است.

 

سردار زهرایی از اجرای 979 پروژه از طرح آبخیز تا جالیز در سال 1401 خبر داد و افزود: این طرح شامل 138 مورد کانال کشی، 20 مورد بانکت بندی، 309 مورد جایگاه دام و طیور، 35 مورد تسطیح زمین کشاورزی، 280 مورد لایروبی قنات و 75 مورد استخر ذخیره آب و 59 مورد آب بند است.

 

سردار زهرایی با اشاره به ساماندهی سکونت گاه های غیر رسمی در کشور خاطرنشان کرد: ساماندهی سکونت گاه های غیر رسمی و محلات کرامت با هدف تمرکز بر روی 300 محله در سطح کشور و حمایت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با 300 محله در دست اقدام از جمله ساماندهی حاشیه نشینی سکونت گاه های جزیره هرمز که مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است، اجرا شد.

 

وی با اشاره به خدمات بسیج سازندگی در دوران کرونا اظهار داشت: 54 هزار نذر و قربانی، 22 هزار جهیزیه و 28 میلیون بسته معیشتی از جمله خدمات بسیج سازندگی در عرصه نهضت خدمات مومنانه بوده است. همچنین آزادی چهار هزار نفر از زندانیان غیر عمد از دیگر خدمات بسیج سازندگی کشور است.

 

وی گفت: نهضت خدمات مومنانه با تشکیل کمیته های تخصصی 9 گانه و بهره گیری از طرفیت ایام و مناسبت های معنوی و ملی سال به صورت مستمر در مقاطع مختلف زمانی به صورت سبد معیشتی به شیوه های اقتضایی جدید از قبیل کارت هدیه و بسته معیشتی اجرا شده است.

 

وی در مورد فعالیت های بسیج سازندگی در عرصه جهادی گفت: فعالیت 190 قرارگاه جهادی با حضور چهار هزار و 554 گروه جهادی و 53 هزار جهادگر و انجام دو هزار و 83 پروژه عمرانی در عید نوروزی از جمله اقدامات بسیج سازندگی بوده است. همچنین فعالیت قریب به 9 هزار گروه جهادی با حضور 97 هزار نفر جهادگر و انجام 19 هزار و 757 پروژه در نوروز 1402 هدف گذاری شده است. همچنین ثبت و سازماندهی 1711 گروه جهادی جدید در سامانه اطلس جهادی پیش بینی شده است.

 

انتقادات بسیج سازندگی از برخی بی مهرها

وی در بخش دیگری از این نشست خبری با بیان اینکه بسیج تشکیلات انقلاب است و رویکرد و روال آن انحرافی نخواهد شد زیرا برای انتفاع خود اقدامی نمی کند، خاطرنشان کرد: برخی سیاسیون دوست دارند خود را پدر جهادی معرفی کنند که نقطه مقابل فرمان رهبر انقلاب است و مهر هیچ سیاستمدار و جریان اقتصادی بر پیشانی بسیج نخواهد خورد. گروه های جهادی و جهاد برای انقلاب است و پرچم هیچ سیاسیونی را بالا نمی برد. گروه های جهادی باید به مردم خدمت کنند و دولتی نمی شوند. دولت ها نباید گروه های جهادی را جیره خوار خود کنند. جهادی ها را نباید مجلسی یا دولتی کرد چون انحصار در این زمینه نادرست است.

 

تعلل مجلس در اصلاح قانون جهادگران

وی در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به برخی قوانین نادرست مجلس انتقاد کرد و گفت: سمن ها می توانند از بودجه ها استفاده قانونی کنند اما چگونه است که گروه های جهادی که بی منت خدمت می کنند از این موضوع محروم اند. باید درباره گروه های جهادی در قانون اصلاح هویت بخشی انجام شود. قانون بسیج سازندگی در سال 86 نوشته شده است و مزایایی برای این گروه ها دیده نشده اما سمن ها به راحتی می توانند از بودجه دولتی استفاده کنند. تمام گروه های جهادی بی منت، بی ادعا با کد شناسه و سامانه اطلس فعالیت دارند. چرا امتیازی برای بیمه درمان، شهدای خدمت و مزایای گروه های جهادی دیده نشده و حتی این گروه ها از مالیات و عوارض معاف نیستند.

 

وی خاطرنشان کرد: قانون گروه های جهادی به شکل دوفوریتی به مجلس ارایه شد اما دو سال است که در مجلس باقی مانده است و هنوز در صحن مطرح نشده. سوال این است چرا مجلس انقلابی به موضوع انقلابی گروه های جهادی نمی پردازد و از آنها حمایتی نمی شود؟ از مجلس انقلابی انتظار داریم تصمیمی انقلابی بگیرد. حمایت از گروه های جهادی نیازمند هویت بخشی در قانون است. ما فراتر از سمن ها عمل کردیم اما از هیچ امتیازی برخوردار نیستیم.

 

 

 

کد خبر 1264874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha