حجتالاسلام اسحاق سعیدی در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب، نرمافزار و محصولات قرآنی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در این مجموعه کارهای قرآنی بزرگی انجام میشود که در سطح دارالقرآن و مدارس حفظ در حال انجام است و جا داشت در این نمایشگاه معرفی شود اما اطلاعرسانی بهموقع انجام نشد و به ما کمتر از ۱۰ روز قبل اطلاع دادند.
مدیر حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نمایشگاه های دینی و قرآنی به نمایش و ارائه دستاوردها و مطلبها در حوزه علوم اسلامی و انسانی و فناوری و ... میپردازند و ترسیمگر چشمانداز و راهبرد هستند و بهویژه به مسئولان و متخصصان الگوی کار میدهند.
حجت الاسلام سعیدی با تأکید بر اینکه نمایشگاه ها باید محتواهای بهتر و برتر و غنیتر داشته باشند، گفت: استان ما در زمینههای مختلف مستعد است و میطلبد این ظرفیتها به نمایش گذاشته شود.
مدیر حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در این مجموعه کارهای قرآنی بزرگی انجام میشود که در سطح دارالقرآن و مدارس حفظ در حال انجام است و جا داشت در این نمایشگاه معرفی شود اما اطلاعرسانی بهموقع انجام نشد و به ما کمتر از ۱۰ روز قبل اطلاع دادند.
حجت الاسلام سعیدی افزود: بخش مهمی از دستاوردهایی که برخی نهادها در این نمایشگاه به نمایش گذاشتهاند در تعامل با حوزه علمیه رقم خورده است اما اگر اطلاعرسانی زودتر اتفاق میافتاد میتوانستیم با انسجام و آمادگی در این نمایشگاه غرفه دایر کنیم.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص برنامه حوزه علمیه برای ایجاد مدارس تخصصی قرآنی، توضیح داد: در حال حاضر ۲ مدرسه تخصصی در بروجن و شهرکرد با محوریت قرآن کریم دایر است که در زمینه حفظ و تفسیر مشغول فعالیت هستند.
حجتالاسلام سعیدی ادامه داد: خوشبختانه طلاب ورود و استقبال خوبی از این مراکز تخصصی داشته و برنامههای خوبی برای آنان اجرا میشود، البته ظرفیت استان بالاتر است اما برای گسترش مدارس علمیه قرآن محور در حال حاضر امکانات لازم اعم از استاد و فضا را در اختیار نداریم.
مدیر حوزه علمیه استان گفت: ۲۶ رشته در مرکز تخصصی شیخ مفید (ره) تعریف شده است که رشتههای تفسیر و علوم قرآن بهعنوان رشتههای قرآنی دایر و فعال است.
نظر شما