ضرورت توجه نقش مهم خانواده‌ها در امور تربیتی فرزندان

جوانشیر با تاکید بر نقش مهم خانواده‌ها در امور تربیتی فرزندان گفت: در تلاشیم تا سال تحصیلی آینده بتوانیم موضوع «خانواده» را پررنگ تر به جلو ببریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان،  فیروزه جوانشیر_ مدیر تعالی و تربیتی سازمان سما کشور عصر امروز(دوشنبه، ۱۸ اردیبهشت) در جمع اصحاب رسانه استان با بیان اینکه کلیه کارهای ما بر اساس فرهنگ است و این اصل از سازمان سما جدا ناشدنی است، اظهار کرد: در سازمان سما سه قسم تربیتی شامل دانش آموزی، خانواده و مدرسه داریم که در سه سطح تبلیغی، تعلیمی و مهمتر از همه تربیتی فعالیت داریم.

جوانشیر گفت: در برگزاری دوره ها و کلاس های آموزشی تربیتی به استمرار، خودباوری و محبتی که یک مدیر و مربی پرورشی می تواند در ارتباط با دانش آموزان انجام دهد توجه می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در تلاشیم تا سال تحصیلی آینده بتوانیم موضوع «خانواده» را پررنگ تر به جلو ببریم، افزود: بناست در تمام برنامه های خود یک قسمت را برای حضور خانواده ها، مشارکت و مشاوره و آشنایی آنان با سواد رسانه در نظر بگیریم.

جوانشیر با اشاره به اجرای طرحی تحت عنوان«هنر و سما» که در سال تحصیلی جاری در مدارس سما شروع شده است، گفت: در این طرح سعی شده تا ساعت هنر از حالت کلیشه‌ای خارج شود و معلمان هنر ۱۰۰ مدرسه طی قراردادی که با موسسه ای هنری بسته شده، آموزش های لازم را برای استفاده از ابزار هنر در قالب پوستر سازی، فیلم برداری، نقاشی و... در راستای تعلیم و تربیت یاد گرفته تا بتوانند دانش‌آموزان را با تکنولوژی‌های روز آشنا کنند و روحیه مطالعه، تفکر، تحقق، ابتکار، خلاقیت و استعدادهای فرهنگی و هنری دانش آموزان را ارتقا دهند.

وی اضافه کرد: همچنین «ایستگاه های گفتمان» داریم که همان کرسی های آزاد اندیشی دانشجویان است تا بتوانیم تحمل نقد، شیوه بیان و گفت و گو را به دانش آموزان بیاموزیم.

جوانشیر با بیان اینکه تمام کارگاه های خود را تحت عنوان قرارگاه قرآنی، هنری، ورزشی و... قرار داده ایم تصریح کرد: تا کنون در 10 استان این قرارگاه ها را به صورت آزمایشی آغاز کردیم و تا سال آینده کل 32 استان را تبدیل به این قرارگاه ها خواهیم کرد.

نوشین کریمی:
وی همچنین به سلسله برنامه هایی که تحت عنوان بسته های قرآنی، در ۱۶ سال گذشته به اجرا درآمده است اشاره و اذعان کرد: رشته های قرائت و مداحی برای خانم ها از این دست هستند.

جوانشیر افزود: در ۲۳ استان مربیان توانستند طی ۱۰ جلسه روخوانی و روان خوانی را فرا گرفته و به دانش آموزان یاد دهند، که ما برای این طرح ۳۲ ساعت آموزشی درس داریم که هدف اصلی ما این است که افراد باید اول آموزش ببینند و بعد وارد مسابقات شود.

وی بیان کرد: همچنین برنامه های ملی مانند پاسداشت زبان فارسی، آیین های سرزمین من و.. در همه استان ها انجام می‌شود و در همین راستا فعالیت های هنری ملی نیز داریم که به صورت بسته انجام می شود.

جوانشیر به برگزاری برنامه‌ای تحت عنوان «پنجشنبه های تربیتی» نیز اشاره و اظهار کرد: در این پنج شنبه ها که مدارس با اجازه آموزش و پرورش باز می شوند کارهای آموزشی در قالب زیارت عاشورا، صبحانه، برنامه های فرهنگی و قرآنی، ورزشی و... اجرا می شود که دانش آموزان جذب این برنامه ها شوند.

وی با اشاره به اینکه ۱۴۲ هزار دانش آموز در ۸۰۰ مدرسه سما در کل کشور داریم که تقریبا ۵۰ مدرسه ابتدایی و مابقی دوره دوم و سوم متوسطه هستند گفت: طرح پنج شنبه های تربیتی اختیاری بوده اما تاکنون در ۳۰۰ مدرسه اجرا شده و سال بعد نیز در کلیه مدارس، انجام می شود.

کد خبر 1266190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha