آیت‌الله تسخیری بر وحدت و کنارگذاشتن اختلافات، به عنوان یک رسالت تاریخی تأکید داشت

شیخ ماهر حمود، رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت طی پیامی در نشست علمی طلایه‌داران صلح و وحدت اسلامی گفت: آیت‌الله تسخیری بر وحدت و کنارگذاشتن اختلافات، به عنوان یک رسالت تاریخی تأکید داشت و در نقاط مختلف جهان به دنبال ایجاد تقریب و وحدت بود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، پیام شیخ ماهر حمود؛ رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت و محمد عبدالستار سید؛ وزیر اوقاف سوریه درباره آیت‌الله تسخیری در نشست علمی طلایه‌داران صلح و وحدت اسلامی قرائت شد.

عبدالستار سید، وزیر اوقاف سوریه در بخشی از پیام خود گفت: آیت‌الله تسخیری از طلایه‌داران وحدت و دغدغه‌مندان فلسطین و مسئله مقاومت بود و ایمان راسخ داشت که رسالت اسلام، نجات انسان و برقراری عدالت است. 

شیخ ماهر حمود، رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت هم گفت: آیت‌الله تسخیری بر وحدت و کنارگذاشتن اختلافات، به عنوان یک رسالت تاریخی تأکید داشت و در نقاط مختلف جهان به دنبال ایجاد تقریب و وحدت بود.

وی افزود: آیت‌الله تسخیری زبان عربی را با فصاحت و بلاغت صحبت می‌کرد که این مسئله در پیشبرد اهدافش‌ بسیار مؤثر بود؛ ایشان مرتبه شهدا را دارد چون پیوسته در زندگی خود به دنبال شهادت بود. آیت‌الله تسخیری در واقع نقش مکمل برای پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ایران داشت.

رلیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت گفت: آیت‌الله تسخیری با وجود موانع استکبار، هیچ وقت دست از تلاش برای پیشبرد اهداف تقریبی برنداشت. با صداقت و استقامت راه خود را ادامه داد و امیدوارم راه ایشان ادامه یابد.

در ادامه ‌آیت‌الله شیخ جواد خالصی، اندیشمند و عالم برجسته عراقی اظهار کرد: ما در این نشست به بخشی از وظیفه خود در برابر برادرانی که پیش از این در راه اسلام فعالیت می‌کردند، عمل می‌کنیم.

وی با بیان این که مجمع تقریب که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تشکیل شد، هدف بزرگ و مقدس وحدت اسلامی را در پیش گرفت، ادامه داد: البته ما پیش از این نیز نسبت به ایجاد وحدت اسلامی تمایل داشتیم و کارهایی هم انجام شده بود اما مجمع تقریب یک گام بزرگ و عملی بود و شخصیت‌های مهمی که می‌توانستند در راه تقریب و وحدت امت اسلامی تأثیرگذار باشند به آن پیوستند.

وی با تأکید بر نقش مهم آیت‌الله تسخیری در مسیر وحدت، از وی به عنوان فردی با اخلاص، مجاهد و اهل عمل نام برد که حتی در زمان بیماری از فعالیت‌های خود دست نمی‌کشید.

این عالم عراقی تصریح کرد: آیت‌الله تسخیری پیام‌آوری ممتاز در میان امت اسلامی بود که از نزدیکی اهل سنت به شیعه دفاع کرد هر چند که در این راه با انتقادات زیادی رو به رو شد.

وی در بین ویژگی‌های آیت‌الله تسخیری او را فردی صادق و با اخلاص و با بنیه علمی قوی خواند که بر همه مباحث علمی مورد نیاز خود تسلط داشت و دقت او در قرائت و عمل به آیات قرآن کریم از او یک شخصیت ممتاز ساخته بود.

گفتنی است، چهارمین نشست علمی طلایه‌داران صلح و وحدت اسلامی با موضوع زندگی، آرا‌ و اندیشه‌های‌ مرحوم آیت‌الله حاج شیخ محمدعلی تسخیری و با مشارکت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی روز گذشته 20 اردیبهشت‌ در این پژوهشگاه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

کد خبر 1266565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha