حمایت و ارتقای وضعیت بانوان فعال قرآنی در کشور

حجت الاسلام تقی زاده بر لزوم ادامه پر قوت فعالیت ها در هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی تاکید کرد و گفت: مزیت بانوان قرانی کشور صرفاً در بحث اندیشه ورزی نیست و از این ظرفیت عظیم، فعال و مردمی باید در راستای شبکه سازی، مطالبه گری نیز استفاده نمود.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ حجت الاسلام والمسلمین «علی تقی زاده» در بیست و هشتمین نشست هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی کشور که با محوریت تشریح سند راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم در افق پنج ساله و بررسی نقش هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی در این سند برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات دو سال گذشته این هیئت، بر حفظ بقا و تقویت هیئت اندیشه ورز بانوان و لزوم ارتقاء وضعیت بانوان  فعال قرآنی در کشور تاکید کرد.

 

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به اضافه شدن سه ماموریت اساسی جدید در سند راهبردی این سازمان در افق پنج ساله که شامل: ارتقای آموزش های قرآنی به فضای تدبر و تفسیر قرآن کریم، گفتمان سازی و فرهنگ سازی مفاهیم پایه‌ای قرآن کریم و تولید محتوای قرآنی در راستای جهاد تبیین است، گفت: ایجاد شفافیت در اصل طراحی و ماموریت هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی و مشخص شدن نقش این هیئت در سند بالادستی و همچنین ایجاد تصویر میدانی از فعالیت های بانوان قرآنی از موارد مهمی است که باید نسبت به آن اهتمام ویژه داشته باشیم.

 

وی در پایان گفت: مزیت بانوان قرانی کشور صرفاً در بحث اندیشه ورزی نیست و از این ظرفیت عظیم، فعال و مردمی باید در راستای شبکه سازی، مطالبه گری و پیگیری نیز استفاده نمود.

 

خاطر نشان می سازد،  بر اساس آخرین آمار و اطلاعات اخذ شده در اردیبهشت ماه سال جاری، هم اکنون ۱۳۸ بانوی نخبه قرآنی به عنوان هسته مرکزی هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی در استان‌ها و ۱۹۹۸ نفر از این افراد به عنوان اعضای این هیئت در ۲۸۶ شهرستان کشور مشغول به فعالیت می باشند.

 

کد خبر 1266975

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha