اجرای طرح تحول فرهنگی در لرستان نیازمند حمایت ویژه است

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی، با اشاره به اجرای مناسب طرح تحول فرهنگی در استان، گفت: بودجه این طرح کافی نیست و نیازمند توجه ویژه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لرستان، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، شامگاه(۴خرداد)، در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه کرامت و حماسه سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر وعملیات حاج عمران برای جلوگیری از سقوط پیرانشهرو ادای احترام به ۶۵۵۱ شهید استان لرستان اظهار داشت: استان لرستان خاستگاه علما و ادبا و فقها و اندیشمندانی است که در داخل و برخی دیگر در خارج از کشور جزء اندیشمندان و صاحب نظران محسوب می شوند و باعث افتخار این مرز و بوم اند.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه استان لرستان مهد تاریخ و فرهنگ و هنر و از نخستین تمدن های شکل گرفته به گواهی اسناد و آثار تاریخی است، گفت: متاسفانه امروزه عنایت و حمایتی از این میراث بانان فرهنگ و هنر نمی شود، لذا شایسته است که این موضوع مورد توجه وزیر محترم ارشاد و مجموعه دولت محترم قرار بگیرد.

 

امام جمعه خرم آباد طرح تحول فرهنگی را که در سال ۱۴۰۲ و با رویکرد اسلامی و قرآنی تدوین شده است را خوب ارزیابی کرد و گفت: ولی میزان تخصیص اعتبارات ویژه برای استان لرستان را کافی نیست.

 

وی با تاکید بر شور و شوق نوجوانان و جوانان لرستانی به یادگیری قرآن کریم و کسب معارف از این کتاب جاویدان، اظهار داشت:
جوانان ولایت مدار این مرز و بوم سال هاست که از عدم توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی رنج می برند و از فوائد بی شمار آن بی‌بهره هستند و در صورت حمایت از موسسات و اتحادیه های قرآنی تحولی عظیم در استان ما ایجاد خواهد شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی در ادامه  با اشاره به پروژه های ضعیف زیرساختی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، خواستار تکمیل و تجهیز تالار مرکزی خرم آباد شد و اظهار داشت: علی رغم پیشرفت ۶۵ درصدی تالار مذکور، تقریباً نیمی از تکمیل پروژه باقی مانده است و متاسفانه برخی از شهرستان ها مانند سپیددشت، اشترینان، زاغه، کوهنانی و معمولان فاقد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

 

وی بر ضرورت حمایت مادی و معنوی از هنرمندان پیشکسوت، افزایش سهمیه بیمه هنرمندان استان، سرمایه گذاری و اولویت بندی برای تولید فیلم ها و آثار هنری نوین در راستای جهاد تبیین و دیگر گونه های هنری جهت مستند سازی تاکید کرد.

 

امام جمعه خرم آباد بیان کرد: اعتبارات به هنرمندان غیر بومی که با هنرمندان بومی لرستان با خلق آثار هنری ماندگار که صدها بار به نمایش گذاشته شده است توانایی لازم را برای ارتقاء فرهنگ و تمدن لرستان دارند، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته اند.

 

گفتنی است، تاسیس مرکز اسناد تاریخی و ملی انقلاب اسلامی در لرستان، برای دسترسی و استفاده مولفان و پژوهشگران مقیم لرستان، رفع مشکلات صاحبان تالیف در حوزه چاپ کتاب های مذهبی و تاریخی زندگی علما و اندیشمندان دینی و ادبی و حماسه سازان و مبارزان، از دیگر خواسته های نماینده ولی فقیه از وزیر ارشاد بود.

کد خبر 1268996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha