حضور روحانیون در آموزش و پرورش نشانگر اخلاص، مسئولیت پذیری و آینده نگری است

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت:حضور روحانیون در آموزش وپرورش نشانگر اخلاص ،مسئولیت پذیری و آینده نگری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست هم اندیشی ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور حجت السلام نیکزاد، مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش پرورش حوزه های علمیه کشور و نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد .


مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در این نشست گفت: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همه دستگاه ها ماموریت دارند به آموزش و پرورش کمک کنند که در این زمینه نیز حوزه های علمیه در راستای ساحت عبادی و اخلاقی رسالت خطیری دارند.


حجت الاسلام والمسلمین «حمید نیکزاد» با بیان اینکه همکاری حوزه و آموزش وپرورش به قبل از انقلاب بر می گردد و به برکت انقلاب اسلامی در عالی ترین سطح این همکاری وجود دارد، بیان کرد: همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، برای استفاده از ظرفیت بی بدیل حوزه و روحانیت در جهت تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی است که تعامل خوبی در این زمینه وجود دارد.


نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست، گفت: همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه برای کیفی سازی ودستیابی به اهداف نظام تعلیم و تربیت  یک ضرورت است.   


آیت الله «سید نصیر حسینی» با اشاره به انجام طرح امین و همکاری حوزه علمیه با آموزش و پرورش، افزود:اصل مسئله انجام شده و قبول کردیم و باید آموزش و تربیتمان در مسیر اسلام، ولایت و ارزش های دینی و الهی شکل گیرد.


وی ادامه داد: ملت ما انقلاب کردند و محقق شد و مطالبه گری مردم و خرد جمعی و خردمندان جامعه پذیرفتند باید اسلام در همه عصرهای زندگی مختلف حاکم باشد و در این زمینه اسلام اصل است که هدف آن رسیدن به خدا و دوری از جهنم است.


آیت الله حسینی با اشاره به اینکه ما هرکاری انجام دهیم و به خدا نرسیم باختیم، افزود: اگر اقدامات ما در حوزه های مختلف منجر به بهشت خدا و ارزش های الهی نشود، خسارت است.


نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد  خاطرنشان کرد: اصل مسئله برای ملت حل شده و اموزش و پرورش نیاز به همکاری حوزه علمیه برای کیفی سازی تعلیم و تربیت دارد.
 

آیت الله حسینی گفت: مسئولان آموزش و پرورش همکاری خوبی دارند و اینکه هم اکنون مبلغان به مدارس راه پیدا کردند اگر اشکالاتی هم هست باید با همکاری و هماهنگی در وقت مناسبی رفع شود.


وی یادآور شد: باید به مربیان «طرح امین» وقت خاص در مدارس بدهند تا بتوانند تربیت فرهنگی، اجتماعی  و مذهبی خودشان را به خوبی انجام دهند.


نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: روحانیون باید در «طرح امین» و استخدامی هویت خود را حفط کنند که لازمه آن همین لباس است و باید آموزش و پرورش مصوبه ای در این زمینه داشته باشد.


وی خاطرنشان کرد: انس و الفتی که بین جوان و نوجوان با روحانیت شکل می گیرد باید از از طریق همین لباس باشد.
 

آیت الله حسینی افزود: باید توجه کنیم که آموزش و پرورش زیرساخت توسعه و پیشرفت کشور است و باید بیش از گذشته توجه کنیم و اگر خوب کار کنیم، آینده کشور خیلی خوب خواهد شد.


امام جمعه یاسوج با اشاره به ابنکه در جنگ ترکیبی اخیر دشمن فعالیت بسیاری داشت تا جوانان را مقابل اسلام قرار دهد و شکست خورد، گفت: بارهای بار گفتیم که دشمن از بیرون می خواهد از دور جوانان را مقابل حوزه علمیه و روحانیت قرار دهد، اما شکست خورد، البته باید مواظب باشیم.


وی ادامه داد: الان می بینیم نوجوانان در مدارس به روحانیت علاقه دارند و این موضوع را باور دارند و ما باید در شان و منزلت نظام اسلامی و شیعه نیرو تربیت کنیم.


آیت الله حسینی با اشاره به اینکه ما معتقد هستیم آینده از ان شیعیان است که لازمه آن این است باید خوب کار کنیم، گفت: آموزش و پرورش و حوزه علمیه کارهای خوبی انجام می دهند و حالا باید کارها را با هم پیش ببریم و کار کنیم.
 
مدیرکل آموزش و پروش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: پیوند آموزش و پروش و حوزه موضوع بسیار با اهمیتی در جمهوری اسلامی است که زمینه تربیت نسل جوانی  و انقلابی را فراهم می کند.


«حسنعلی عزت خواه» افزود: روحانیون در مدارس ضعف و ابهام ها را از همه مقاطع جمع کرده و به حوزه می برند و بررسی کرده و برای رفع آنها چاره اندیشی کنند‌.


وی با بیان اینکه باید خوراکی که معلمان ما در مدارس می گویند باید از فیلتر روحانیون عبور کند، ادامه داد: اگر آب حیات را می خواهیم در مدارس جریان دهیم باید متعهد باشیم.
 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خوشبختانه ائمه جمعه مناطق و شهرستان های استان در مدارس حضور پیدا می کنند و برنامه های خوبی نیز برای تحول دارند.


 «حجت دبیقی» معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تعلیم و تربیت باید محور اساسی تمامی برنامه‌ریزی ها قرار بگیرد و آموزش و پرورش متولی اصلی اخلاق، معرفت و پرورش دهنده دانش آموز تراز انقلاب است که در این زمینه حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با همکاری متقابل می توانند به خوبی نقش آفرینی نمایند.


رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با بیان اینکه ساختار همکاری در استان ها باید تقویت شود، گفت: باید زیرساخت ها، رابط ها، امکانات و نیرو به این حوزه اختصاص داده شود تا کارها بهتر انجام شود.


حجت الاسلام والمسلمین «ناصر مصباح نژاد» با اشاره به اینکه وقت اختصاصی برای کارها و اقدامات به طلاب در مدارس داده شود، افزود: برای اهداف و طرح ها طلاب باید برای مبلغان و مهارت های برقراری ارتباط را برگزار کنند.


وی ادامه داد: در اموزش و پرورش استثانی نیز لازم است طلاب اعزامی مبلغان خاص و ویژگی های زبان بدن را داشته باشند.
 

در این نشست روسای کمیته های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در زمینه تعامل و همکاری بیشتر در مدارس بیان کردند.
 
تشکیل منظم جلسات کمیته های همکاری حوزه و آموزش وپرورش در استان، شهرستانها و مناطق، برگزاری دوره های آموزشی برای نیروهای طرح امین، دعوت طلاب طرح امین به عنوان عضو مدعو در شورای مدرسه، ملبس بودن روحانیون طرح امین در مدارس و گسترش همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در ابعاد مختلف از مصوبات نشست هم اندیشی ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش بود.

کد خبر 1269692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha