مدرسه، مسجد و خانواده مثلثی هستند که می توانند تمام مشکلات تربیتی جامعه را حل کنند

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با بیان اینکه مدرسه، مسجد و خانواده مثلثی هستند که اگر شکل بگیرند تمامی مشکلات تربیتی دانش آموزان حل می شود، گفت: متاسفانه حال آموزش و پرورش و معلمان خوب نیست.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، رضا مراد صحرایی در جلسه علنی امروز سه شنبه 9 خرداد و در دفاع از برنامه های خود برای وزارت آموزش پرورش گفت: اگر ایران قوی،  عزیز و اقتصاد خوب و جامعه با صلابت و مون می خواهیم راهش آموزش و پرورش قوی است. دغدغه نمایندگان برای آموزش و پرورش قوی را می ستایم چرا که دغدغه همه ما عزت و سربلندی ایران عزیز است ولی باید بدانیم که حال آموزش و پرورش و معلمان خوب نیست و به همین دلیل نیز حال کشور خوب نیست.

 

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار کرد: همه ما باید همدل و همراه شویم چرا که آموزش و پرورش به کمک مجلس، دولت و ملت نیاز دارد.  ما با نسلی مواجه هستیم که در چند سال کوتاه عمرشان چندین برابر عمر ما تجربه کردند و پیچیدگی دیده اند. باید خلا ادراکی، ارتباطی و شناختی با این نسل را از بین ببریم و خاک این باغچه را عوض کنیم. باید دانش آموزان ما را از چنگال فضای وحشی نجات دهیم، فنی حرفه ای و هنرستان هایمان را تقویت کنیم و برای دختران آینده سازمان برنامه داشته باشیم. سبک زندگی ایرانی اسلامی را به آنها بیاموزیم و هویت ایرانی را در آنها نهادینه کنیم.

 

وی با بیان اینکه بنده یک روستازاده هستم و پشتوانه ای چون انقلاب و ولایت در مسیر راهم نداشته ام، گفت: معتقدم اصلی ترین رکن تربیت، خانواده است و در کنار خانواده، مدرسه و مسجد مثلثی می شود که اگر شکل بگیرد همه مشکلات ما تا حد قابل توجه ای با همکاری والدین مدرسه و خانه قابل حل است.

 

صحرایی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: مجری این سند آموزش و پرورش است اما حداقل هفت دستگاه دیگر نیز نسبت به آن تعهد دارند. این سند باید از حالت آمال و عمل بیرون بیاید و از یک سند بخشی به  یک سند ملی تبدیل شود. سند فاخری است که سند دیگری در کنار آن قرار نمی گیرد.

 

وی با اشاره به بحث آموزش ترکیبی گفت: دستاورد کرونا در سراسر جهان تغییر نظام های آموزشی به سبک کیفیت بوده که اگر ما این را تغییر ندهیم از این دستاورد بزرگ بی بهره مانده ایم باید کلاس را به محل یادگیری تبدیل کنیم که راه آن استفاده از شیوه های نوین همچون آموزش تلفیقی و ترکیبی است و راه این مسئله نیز معلمان هستند.

 

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با بیان اینکه تربیت بالاتر از تعلیم است، گفت: بارها گفته ایم که تزکیه مهم تر از تعلیم است اما باید این نکات به رفتار واقعی تبدیل شود. 59 هزار معلم پرورشی در کشور کم داریم که این موارد حاصل یک سال کم کاری نیست. در سالی که گذشت بنده کم کاری ندیدم اما باید این کمبودها جبران شود و معلم پرورشی داشته باشیم. هر سال یازده هزار معلم به کار گرفته شود تا در چند سال آینده این کمبود جبران شود.

 

صحرایی تاکید کرد: چالش ناکارآمدی نظام حکمرانی آموزش و پرورش و فقدان عزم ملی برای تحول آن، کم توجهی به ارتقای کمی و کیفی سرمایه انسانی آموزش و پرورش، ضعف در بهره وری زیرساخت های فیزیکی و فناورانه در منابع و مصارف آموزش و پرورش، ضعف در کیفیت و ناکارآمدی برنامه های آموزش و پرورش و جهت گیری عدالت ستیز و کاهش فرصت های برابر را از مهمترین چالش های این وزارتخانه عنوان کرد که برنامه های فوری و چندین ساله برای حل این چالش ها داریم.

 

وی خاطرنشان کرد: به معلمان قول می دهم که با اتکا به کمک های مجلس به ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات آیین نامه رتبه بندی را اصلاح و آن را در مسیر درستش قرار دهم و به اعتراضات نمایندگان در این زمینه رسیدگی خواهم کرد.

 

 

کد خبر 1270766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha