نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی؛ بی‌واسطه در کنار مردم

استاندار خراسان جنوبی در ادامه ملاقات های مردمی ماهانه اش، امروز با تعدادی از هم استانی ها در نمازخانه استانداری به صورت چهره به چهره گفتگو و مشکلات آنها را بررسی و دستورات لازم برای مرتفع شدن صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، مردمی بودن و ارتباط چهره به چهره و از نزدیک با اقشار مختلف مردم از مهمترین ویژگی های دولت سیزدهم است. دولتی که طبق فرموده مقام معظم رهبری مهمترین توفیق‌اش، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است.

 

استاندار خراسان جنوبی نیز از ابتدای پذیرش مسئولیت در استان علاوه بر دیدار و ملاقات هایی که با گروه ها، طیف ها و بخش‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در استان داشته است، جلسات ملاقات مردمی یکی از برنامه های ثابت و پایدار «جواد قناعت» بوده که به طور متوسط هر ماه یک جلسه دو تا سه ساعته در نمازخانه استانداری پای حرف و درد و دل هم استانی ها می نشیند و دستورات لازم را برای رفع انها صادر می‌کند.

 

در ملاقات های مردمی استاندار معمولا مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و تعدادی از معاونان استاندار نیز حضور دارند تا در همین جلسه مشکلات مردم بررسی و تا حد امکان رفع شوند. یکی از روستا نشینان شهرستان درمیان که چند سالی است به مرکز استان مهاجرت کرده است در ملاقات مردمی امروز استاندار با اشاره به مشکلات بیماری فرزندش و عدم توان مالی برای درمان در تهران، گفت: چند سالی است که فرزندم معلولیت دارد و برای درمان نیازمند کمک دولت هستیم.

 

استاندار خراسان جنوبی ضمن شنیدن صحبت ها و مشکلات این هم استانی، به رئیس دفتر استاندار و مدیرکل کمیته امداد ماموریت داد هر چه سریع تر با همکاری یکی از موسسات خیریه تهران که در زمینه درمان بیماری های کودکان فعالیت دارند، برای درمان این کودک اقدامات لازم را انجام دهند و گزارش و نتیجه کار را به وی ارائه کنند.

 

«محمد عرب» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان نیز از آمادگی برای تحت پوشش قرار دادن این خانواده مستاجر خبر داد و گفت: فرزند معلول خانواده می تواند تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گیرد و از خدمات آنها استفاده کند و خانواده او را کمیته امداد تا رسیدن به مرحله توانمندی و خودکفایی، می تواند تحت پوشش قرار دهد.

 

دعاهای پشت سرهم این مرد کارگر نشان از رضایت او از این ملاقات چهره به چهره و بی واسطه او با مقام عالی دولت سیزدهم در خراسان جنوبی دارد. دومین ملاقات کننده با استاندار خانمی بی‌سرپرست بود که درخواست کمک مالی برای امرار معاش و جهیزیه دخترش داشت، او به دلیل گرفتن مستمری اندک از تامین اجتماعی نمی تواند تحت پوشش کمیته امداد قرار گیرد اما هم اکنون از برخی خدمات کمیته مانند جهیزیه برای دخترش استفاده کرده است.

 

چند دقیقه ای مطرح کردن مشکلات مالی و اقتصادی این خانم بی سرپرست به طول می انجامد و بعد استاندار از رئیس کمیته امداد می خواهد که در خدمات ارائه شده به این خانواده توضیح بدهد. عرب می‌گوید: «آقای استاندار این خانواده چون مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند، طبق قانون نمی توان آنها را تحت پوشش قرار داد، هر چند حقوقی که می گیرند کم است، اما کمیته امداد در زمینه تامین جهیزیه دختر اول خانواده کمک کرده و برای بعدی هم هر وقت موقع اش شد به ما مراجعه کنند کمک می کنیم، ضمن اینکه همین حالا هم فرزندان خانواده به دلیل یتیم بودن از خدمات کمیته امداد بهره مند می شوند، فقط مستمری دریافت نمی‌کنند.»

 

استاندار بعد از شنیدن حرف‌های این بانوی سرپرست خانوار دستور لازم را برای حل بخشی از مشکلات او به رئیس دفترش و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان می‌دهد.

 

چند مرتبه ورشکست شدم!

ملاقات کننده ها در این دیدار مردمی از طیف های مختلف هستند، پیرمردی که سه شغل را تجربه کرده و در هر سه با شکست مواجه شده و حالا درخواست کمک مالی و تسهیلاتی دارد تا خانمی که با چهار فرزند قد و نیم قدش برای پیگیری مشکلات کاری مراجعه کرده و جوان 20 ساله سربیشه ای و عشایر که به نمایندگی از اهالی روستای «عباس آباد» پیگیر مشکلات آب لوله کشی روستایش است.

 

این جوان عشایری که از خطه مرزی سربیشه به ملاقات استاندار آمده است، به بیان مشکلات روستایش می پردازد و می گوید: «روستای عباس آباد سربیشه با 40 خانوار جمعیت در حال حاضر آب شرب لوله کشی ندارد، اهالی روستا اعلام آمادگی برای همکاری در کندن چاله لوله های داخل روستا را دارند اما تاکنون اقدامی برای لوله کشی نشده است».

 

آقای قناعت از نماینده شرکت آب و فاضلاب استان می خواهد که توضیحات لازم را برای تاخیر در آبرسانی به این روستا بدهد که معاون شرکت آب و فاضلاب استان کمبود اعتبارات شهرستانی را دلیل بر عدم اجرای طرح می داند و می گوید: «خط انتقال این پروژه در داخل روستای عباس آباد و سه روستای دیگر چهار کیلومتر است و اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان نیاز دارد و ما بدنبال جذب اعتبار از طرق مختلف هستیم.»

 

استاندار به «احمد بنده ئی» مدیر کل دفتر فنی و امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی ماموریت می دهد تا در یک سفر یک روزه به روستای عباس آباد از نزدیک مشکلات را بررسی و طی جلسه ای با فرماندار و اداره کل آب و فاضلاب اعتباری برای حل این مشکل گذاشته و موضوع مرتفع شود.

 

تاکید استاندار بر تسریع در روند آبرسانی به روستاها

جو دوستانه و صمیمانه بین استاندار و این جوان عشایر باعث می شود تا او علاوه بر موضوع آبرسانی به روستا، از فرصت استفاده کرده و چندین مشکل دیگر از جمله جاده خاکی بین روستایی، مشکلات مسجد روستا و چند مورد دیگر را بیان کند.

 

چند مورد وام اشتغالزایی و چند مورد هم پیگیری مشکلات مربوط به دستگاههای اجرایی در بین مراجعه کنندگان وجود دارد که با راهکارها و دستورات لازم برای حل کامل و یا بخشی از آنها دستورات صادر می شود. در ادامه زن و مرد میانسالی که دارای فرزند معلولی هستند، مشکل خود را با استاندار در میان می‌گذارد که استاندار از معاون اداره کل راه و شهرسازی می خواهد شخصا پیگیر حل مشکل این زوج باشند و انها را راهنمایی و تا رسیدن به نتیجه کمک کنند.

 

در این ملاقات مردمی که حدود 3 ساعتی و تا نماز ظهر به طول می‌انجامد، حدود 14 نفر از هم استانی ها، مشکلات و خواسته های خود را به صورت چهره به چهره با استاندار مطرح کردند که بخشی شخصی و تعدادی هم مشکلات صنف و یا روستای محل زندگی شان بود.

 

پایان بخش این جلسه ملاقات مردمی، مسئول شورای روستای «برزج» بیرجند بود که از قول های فراوان مدیران در دولت قبل نسبت به یک مسئله عمومی در روستا گلایه داشت و خواستار کمک استانداری برتی رفع آن بود. او با بیان اینکه در سال 84 سد خاکی در روستای برزج احداث شد که سیل سال 99 باعث شد تا این سد خاکی پر از گل ولای شود، گفت:  چند سال است که بدلیل عدم همکاری مسئولان در تامین اعتبارات برای لایروبی این سد، با هدررفت آب باران در منطقه مواجه هستیم، چند معاون استاندار در دولت مراجعه کردند و قول تامین اعتبار دادند اما عملی نشده است.

 

استاندار خراسان جنوبی نیز بعد از شنیدن مشکلات روستای برزج دستورات لازم برای لایروبی سد خاکی روستا به مدیرکل بحران استان با همکاری اداره کل راهداری داد.

 

 

 

 

کد خبر 1271170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha