به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، حجتالاسلام برومند رازیانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در نشست با اعضای ستاد نهضت پیشرفت بانوان استان کردستان که با حضور مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی به صورت برخط برگزار شد، با اشاره به مسیر پرفراز و نشیبی که ستاد نهضت پیشرفت بانوان از ابتدای راهاندازی تاکنون طی کرده است، اظهار کرد: در گذشته اقدامات این ستاد در سطح استان محدود به طرحهایی مانند رفیقانه و مجموعه ابلاغها از سوی سازمانها بود، اما از چندماه قبل تحولی در این بخش رخ داده و عرصه برای انجام فعالیتهای گسترده فراهم شده است و در حوزه بانوان اقدامات چشمگیری را شاهدیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اظهار کرد: ۳۲۰ هزار دانشآموز در سطح استان مشغول به تحصیل هستند و ۲۳ هزار و ۷۰۰ معلم داریم که ۱۱ هزار نفر خانم هستند.
حجتالاسلام رازیانی با اشاره به اینکه برنامههایی برای دانشآموزان در ایام تابستان تدارک دیده شده است، افزود: قرار است دورههای تبیینی برای یکهزار نفر از دختران و یکهزار نفر از پسران برگزار شود به شکلی که در سال تحصیلی آینده در هر کلاس حداقل دو نفر که در این دورهها شرکت کردهاند حضور داشته باشند.
وی همچنین از برنامهریزی برای برگزاری دورههای آموزشی ویژه معلمان با اولویت معلمان پرورشی خبر داد و گفت: ارتباط خوبی بین ستاد نهضت پیشرفت بانوان با نهادهای مختلف صورت گرفته و آموزش و پرورش با این ستاد همراه است و با حوزه علمیه و صدا و سیما همگرایی خوبی را رقم زدهایم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اذعان کرد: با رادیو کردستان که از نظر مخاطب رتبه اول کشور را دارد و رادیو مریوان و رادیو سقز همکاری خوبی داریم و در جشن روز دختر و مبعث برنامه پخش زنده داشتیم و اگر ایدهای باشد که بتوانیم از این ظرفیت بهتر بهرهمند شویم، استقبال خواهیم کرد.
حجتالاسلام رازیانی تصریح کرد: بسیاری از برنامههای نهضت پیشرفت بانوان در استان کردستان در راستای به میدان آوردن بانوان مذهبی و کنشگری اجتماعی آنهاست.
وی با بیان اینکه توجه به فضای مجازی در کردستان زیاد است و باید متناسب با بانوانی که کنشگری انجام می دهند، رفتارسازی صورت پذیرد، یادآور شد: باید بتوانیم از حضور این افراد برای کنشگری اجتماعی در راستای اهداف نهضت پیشرفت بانوان بهرهمند شویم.
۵۲ رابط در شهرستانهای استان با مجموعه نهضت پیشرفت بانوان در ارتباط هستند
الهام دهقانی، مسئول ستاد نهضت پیشرفت بانوان ادارهکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به اقدامات انجام شده در این ستاد اظهار کرد: در راستای شکلگیری ستاد نهضت پیشرفت بانوان در شهرستانها ضمن سفر به شهرستانهای مختلف و توجیه مسئولان نسبت به طرحهایی مانند رفیقانه، نظام تبیین، حرفآورد و غیره، رابطان در حوزههای مربوطه معرفی شدند.
وی اعلام کرد: جمعا ۵۲ رابط در شهرستانهای استان با مجموعه نهضت پیشرفت بانوان در ارتباط هستند که شیوهنامه برای آنها ارسال شده و قرار است به منظور بررسی عملکردها جلسات ماهانه با حضور افراد برگزار شود.
دهقانی با اشاره به ثبت کانونها تا پایان خردادماه گفت: رابطین طرح ایران 1440 و عفاف و حجاب تاکنون معرفی شدهاند و در حوزه رفیقانه، شبکههای اجتماعی شکل گرفته و اقدامات خوبی در حال انجام است.
وی با اشاره به اجرای طرح مقلوبه در کردستان خاطر نشان کرد: در طرح مقلوبه آثار بسیاری دریافت کردیم و این طرح مورد استقبال بانوان کردستانی قرار گرفت.
مسئول ستاد نهضت پیشرفت بانوان کردستان اضافه کرد: در زمینه جشنواره گوهرشاد نیز محورهای جشنواره تبیین شده و تاکنون آثار خوبی بدست ما رسیده است و طرح شایستگان پیگیری شده و برای معرفی دختران نمونه، مشخصات همراه با کلیپ یک دقیقهای ارسال شده است.
دهقان افزود: در زمینه هیسطوری فعالیتهای خوبی انجام شده و در مورد طرح فردامون، پیگیر ثبت نام نوجوانان هستیم در این زمینه با پنج مدرسه کار خود را شروع کردهایم و در حال ارتباط با مدارس دیگر هستیم.
اجرای ۱۶۸ برنامه فرهنگی طی سال گذشته در سطح استان کردستان
آلا شهسواری، کارشناس امور بانوان ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان عنوان کرد: ستاد نهضت پیشرفت بانوان در فروردین 1401 تشکیل شد و تاکنون فعالیتهای گستردهای داشته است که از جمله اقدامات، حضور در اماکن عمومی و دعوت از بانوان به پویش مطالبهگری از مسئولان بوده است.
وی یادآور شد: تاکنون بیش از دو هزار و 500 مطالبهگری را در شبکههای اجتماعی بارگذاری کردهایم که نتیجه اقدامات این ستاد، کسب رتبه برگزیده بود.
شهسواری افزود: در طرح رفیقانه، ۸۰ گروه اهداف مدنظر را دنبال میکنند و تقریبا ۵۶ کلیپ تاریخی دریافت شده و رابطان نظام تبیین طبق شیوهنامه اقدام به ایجاد حلقات قرآنی در مساجد و پایگاهها کردهاند که تاکنون ۴۸ کلیپ در این زمینه ارسال شده است.
وی اضافه کرد: کلیپ هایی از توزیع بستههای غذایی بین نیازمندان از سوی رابطان نظام تبیین به دست ما رسیده است و همچنین همزمان با ماه رمضان، پویش مقلوبه انجام و ۲۵ کلیپ مربوط به بازخوانی و روایتگری روز قدس ارائه شد.
شهسواری با اشاره به اجرای ۱۶۸ برنامه فرهنگی طی سال گذشته در سطح استان کردستان عنوان کرد: در حوزه نظام تبیین در هر شهرستان تشکیل کانون تربیت مبلغان در دستور کار قرار گرفته است و فقط در یکی از شبکههای اجتماعی مربوط به جهاد تبیین کردستان در عرض یکسال، دو هزار و ۵۰۰ کلیپ بارگذاری شده که دراین زمینه با نهادهای مختلف نیز همکاری داریم.
وی تجلیل از خانواده شهدا و برگزاری دوره جهاد تبیین در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را نیز از جمله برنامههای این ستاد در استان برشمرد.
نظر شما