بازخوانی مواضع امام از تحریف افکار و اندیشه‌های ایشان جلوگیری می‌کند

حسینی جلوگیری از تحریف افکار و اندیشه‌های امام راحل را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از نتایج تبیین و تشریح منظومه فکری و بازخوانی مواضع امام در مقاطع مختلف این است که گفتار و رفتار ایشان دستخوش تحریف نشود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از معاونت پارلمانی ریاست جمهوری، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در جمع نمازگزاران مسجد نور قیطریه با اشاره به گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: افکار و اندیشه‌های امام راحل برگرفته از اسلام و مکتب اهل بیت عصمت و طهارت است که صبغه و رنگ الهی دارد و با فطرت پاک آدمی سازگار است بنابر این صرفاً متعلق به گذشته نیست بلکه آموزه‌ها، گفتار و مواضع ایشان برای همیشه قابل استفاده و جاودانه است.

 

 

حسینی افزود: همچنان که گرامیداشت انبیاء و اولیاء الهی صرفاً برای تکریم فضایل و خدمات آنان در گذشته نیست بلکه هدف مهمتر آشنایی مردم و تبعیت از سیره و سلوک، سبک زندگی و رفتار اجتماعی و سیاسی آنها در زندگی کنونی است. آرمان‌ها و ارزش‌های والایی مانند استقلال، آزادی، عقلانیت، عدالت، عزت، وحدت و اخوت، اخلاق و معنویت که امام خمینی در انقلاب اسلامی بر آنها تاکید داشت و  رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم آنها را یادآور شد، شعارهای مقطعی و متعلق به زمان خاصی نیست بلکه برای مردم هر زمان و مکانی جاذبه دارد.

 

 

وی جلوگیری از تحریف افکار و اندیشه‌های امام راحل را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از نتایج تبیین و تشریح منظومه فکری و بازخوانی مواضع امام راحل در مقاطع مختلف این است که گفتار و رفتار ایشان دستخوش تحریف نشود، همچنان که تبیین و روشنگری در خصوص حادثه عظیم عاشورا و فلسفه قیام امام حسین علیه‌السلام باعث شد که این حماسه بزرگ برای ملت‌های مسلمان و آزادیخواهان جهان همواره الهام بخش و حرکت آفرین باشد.

 

 

معاون رئیس‌جمهور در تجلیل از شخصیت بی‌بدیل امام خمینی رحمة‌الله‌علیه به جمله ای از مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: حضرت آقا می‌فرماید «امام به همه فهماند، انسان کامل بودن و علی‌وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست» آری امام عزیز ثابت کرد با تمسک به مکتب اهل بیت علیهم السلام می توان ابرقدرت شرق و غرب را به چالش کشید و در اوج ناباوری رژیم تا دندان مسلح ستم‌شاهی را سرنگون کرد، طرحی نو درانداخت و نظامی بر پایه آموزه های الهی برپا کرد. امام با دم مسیحایی خود، به تحرکات محدود و پراکنده مردم ایران در مناطق مختلف، روح تازه ای دمید و آن را به قیامی فراگیر علیه استبداد داخلی و استکبار جهانی تبدیل کرد و احیاگر کمالات فطری و انسانی همچون ایثار، فداکاری، شجاعت، توکل، خودباوری، ظلم ستیزی، دفاع از مظلوم و امید به نصرت الهی در جامعه شد.

 

 

حسینی با بیان اینکه قیام امام راحل «قیام لله» بود خاطرنشان کرد: امام با احاطه ای که به مبانی دینی و جامعیت اسلام  داشت، با نگاه توحیدی و با نوآوری و پویایی، جنبه‌های اجتماعی و سیاسی اسلام را که مدت‌های مدیدی مغفول مانده بود، زنده کرد و پرچم اسلام‌ناب حقیقی را در برابر اسلام آمریکایی به اهتزاز در آورد. امام از روحیه تحول گرایی برخوردار بود و اعتقاد راسخ داشت که اگر در مسیر حق حرکت کنیم یاری و مدد الهی شامل حال می شود لذا وقتی خرمشهر از چنگ بعثی‌ها رهایی یافت، امام با اعتقاد کامل فرمود: «خرمشهر را خدا  آزاد کرد» و دلیل بر دل نشستن و ماندگاری این جمله نغز بخاطر این است که ترجمان آیاتی همچون: «و ما النصر الا من عندالله العزیر الحکیم» و یا کریمه‌ی «و ما رمیت اذ رمیت و لکن الله رمی» است.

 

 

وی در پایان گفت: از طرفی در منظومه فکری امام راحل بر اساس قاعده فقهی نفی سبیل، سلطه بیگانه به هیچ وجه قابل پذیرش نبود لذا مخالف حضور و دخالت مستشاران آمریکایی در ارکان و امور مختلف کشور بود و معترض تصویب لایحه کاپیتولاسیون در دولت و مجلس شد که مصونیت قضایی مستشاران آمریکایی در ایران را تضمین می‌کرد و به خاطر این مخالفت به ترکیه و سپس عراق تبعید شد.

کد خبر 1271594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha