رخت سیاه بر تن نیمه خرداد/ پاهایی که می رفت تا فراق را تاب بیاورد

رخت سیاه بر تن نیمه خرداد نشسته بود و پاهایی که نه توان ایستادن داشت نه نای رفتن، اما میرفت تا این رودخانه را به دریای جوشان وصال برساند و فراق را تاب بیاورد و بیعت با ولی زمان خود را تا آخرین لحظه حفظ کرده باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، نوشین کریمی_

سال 68 بود که وقتی خبر رحلت امام خمینی_ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران مخابره شد ملت مومن و ولایتمدار سر و سینه زنان به کوچه و خیابان آمدند و با هر وسیله نقلیه ای که گیرشان می آمد سعی داشتند خود را به پایتخت دلشان برسانند.
آنان که جا مانده بودند و وسیله ای نداشتند تسلیم نشدند و پای پیاده راه افتادند سمت تهران تا شاید آخرین دیدارشان با حضرت دوست میسر شود...

وداع سخت و سنگین و جانکاه بود، رخت سیاه بر تن نیمه خرداد نشسته بود و پاهایی که نه توان ایستادن داشت نه نای رفتن. اما میرفت تا این رودخانه را به دریای جوشان وصال برساند و بیعت با ولی زمان خود را تا آخرین لحظه حفظ کرده باشد.

این پاها می رفت تا فراق ناباورانه پیر جماران را تا خانه ابدی اش بدرقه کنند و قابی ماندگار در تاریخ رهبری اسلام به تصویر بکشند.

از آن سال به بعد این حرکت یک سنت برای زائران سالروز ارتحال امام شد تا پای پیاده راهی مراسم عزای رهبری شوند که پیشوای مسلمانان و رهبر آزادگان جهان بود.

امسال نیز در بیعتی مجدد، کاروان کاروان مردان سربلند سرزمینمان از هر شهر و روستایی به راه افتادند و در این مسیر گام برداشتند.

حرکت پیاده زائران مرقد امام(ره) در گیلان آنهم پس از گذشت ۳۴ سال از ارتحال ایشان چیزی جز عشق و ارادت ملت ایران به این امام همام نیست.

امسال ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از مشتاقان گیلانی برای زیارت حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شرکت در مراسم سالروز ارتحال ملکوتی امام(ره) به صورت پیاده و سواره به تهران اعزام شدند.

محسن میرزایی_ یکی از هزاران نفری است که پای پیاده رفته است تا در مراسم ارتحال حضرت امام در تهران شرکت کند.

وی که امسال پنجمین باری است با پای پیاده عازم حرم امام خمینی(ره) شد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان بیان کرد: کلیه زائرین شهرستان ها در عصر روز سوم خرداد در مصلی رشت اجتماع کردند و در صبح روز چهارم خرداد به مناسبت آزادسازی خرمشهر قهرمان حرکت خود را با پای پیاده به سمت تهران و مرقد امام آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه دو سه سالی بخاطر کرونا مراسم پیاده روی انجام نشد گفت: خوشبختانه پس از این وقفه امسال استقبال از سوی داوطلبین خوب بود.

میرزایی اظهار کرد: از سن 17 ساله تا 70 ساله در کاروان حضور داشتند و جالب است که نوجوانان بسیار پابه کار و پرتلاش هستند.

وی تصریح کرد: سن ابلاغی جهت ثبت نام زوار زیر 40 سال بود اما به دلیل استقبال پرشور دلدادگان و رهروان امام، محدودیت سنی برداشته شد.

میرزایی با بیان اینکه، حال و هوای کاروان باتوجه به مشقت مسیر، تشنگی، تاول و زخم پا، زانو درد، آفتاب سوختگی و... مانند حال و هوای کاروان اربعین است اظهار کرد: برگزاری زیارت عاشورا، مداحی ایام دهه کرامت و روضه ائمه اطهار، اقامه نماز جماعت اول وقت، پخش موسیقی انقلابی و مذهبی در طول مسیر پیاده روی از جمله برنامه هایی بود که زائران از آن بهرمند می شدند.

وی خاطر نشان کرد: بیعت با امام(ره) و آرمان های نظام و انقلاب اسلامی اش و شنیدن سخنان جانشین به حق خمینی کبیر، آیت الله خامنه ای خستگی راه و مشقت دوری از خانه و خانواده را از تن در می آورد.

میرزایی گفت: کسانی که پای در رکاب امام و انقلاب هستند با ایثار همیشگی خود ثابت کرده اند این انقلاب مردمی است.

کد خبر 1271628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha