وی از بازدید بی سابقه مدارس ابتدایی گفت: با استفاده از ظرفیت سرگروه های آموزشی، راهبران آموزشی و تربیتی و همکاران پرتلاشم در آموزش ابتدایی از مجموعه ۱۷۱۵ آموزشگاه ابتدایی در استان بالغ بر۱۴۰۰ دبستان را به صورت حضوری بازدید به عمل آمد.
رحیمی بیدک اظهار کرد: برای اولین بار ۳نفر از مولفین کتب درسی ابتدایی را به استان دعوت کردیم و کارگاه های تولید مدرس بومی تشکیل دادیم.
وی ضمن انتقاد از مولفین کتب درسی مطالعات اجتماعی افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن۲۰درصدنفت، ۲۵درصد گاز کشور، ۱۰درصد آب های روان، هیچ گونه نماد و علامتی بر روی نقشه کشوری بر نمایش دادن استان ما به سایر دانش آموزان وجود نداشت که به صورت مکتوب این اعتراض به وزارت انتقال داده شد و از سال آینده شاهد تغییراتی در این کتاب خواهیم بود.
معاون آموزش ابتدایی دارا بودن نیروهای جوان و پر انرژی در شهرستان کهگیلویه را مزیت بالایی خواند و گفت:در دبستان تحولی حضرت اسماعیل دهدشت کارهای اساسی و پایه ای بی نظیری صورت گرفت که به واسطه ی استفاده از ظرفیت و پتانسیل معلمین و جوانان انقلابی انجام گرفت و این دبستان الگوی خوبی برای سایر آموزشگاه های سراسر استان است.
رحیمی بیدک طرح یار مهربان را استان فعال خواند و اظهار کرد: این طرح در چند منطقه با تجهیز کتابخانه ها اجرا شد و در سال آینده گسترش می یابد.
وی طرح شهید همت را مهمترین طرح در سطح استان دانست و خاطر نشان کرد: در طرح شهید همت کارگاه های دانش افزایی و مهارتی برای معلمین جدیدالورود نهضت سواد آموزی، طرح امین، ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان برگزار شد که این طرح از مهمترین طرح های آموزش و پرورش می باشد.
نظر شما