نقشه جامع علمی کشور بعد از ۱۳ سال بازنویسی شد

حجت الاسلام خسروپناه از بازنویسی نقشه جامع علمی کشور بعد از ۱۳ سال خبر داد و افزود: هدف از اجرای آن بازنویسی نقشه جامع علمی کشور بر اساس علوم و نیازهای روز جامعه است که برش فرهنگی آن در ۱۲ استان انجام شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با نماینده ولی فقیه وجلسه شورای فرهنگ عمومی ضمن بیان اینکه رصد، دیده بانی و شناخت اولویت‌ها در حوزه علم، فناوری و فرهنگ در جامعه امر لازمی که جز وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی است، ابراز داشت؛ نظارت و بازرسی فرهنگی و اثر سنجی مصوبات آن را شامل می‌شود.

 

وی ضمن بیان اینکه در مجموع ۴۰ رصد خانه‌های علمی و فرهنگی وجود دارد که نیازها، اولویت‌ها، مسئله‌ها و مشکلات حوزه علم، فناوری و فرهنگ را شناسایی می‌کنند، افزود: با جمع آوری همه اینها مرکز ستادی رصد و ارزیابی را در شورای انقلاب فرهنگی راه اندازی شده است.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه مجموعه دستاوردها از دستگاه‌های مختلف رصدی اخذ خواهد شد، ابراز داشت: بعد از تجزیه و تحلیل بر اساس آن اسناد اولویت‌ها نوشته می‌شود.

 

حجت الاسلام خسروپناه ضمن بیان اینکه کار رصدی رهبری و هدایت گری دستگاه‌ها در یک فرایند ۱۴ مرحله‌ای تعریف شده است، تصریح کرد: کار رصدی و شناخت اولویت‌ها شروع و تا اثر سنجی کار پیش می‌رود.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی‌ کشور از بازنویسی نقشه جامع علمی کشور بعد از ۱۳ سال خبر داد و افزود: هدف از اجرای آن بازنویسی نقشه جامع علمی کشور بر اساس علوم و نیازهای روز جامعه است که برش فرهنگی آن در ۱۲ استان انجام شد.

 

وی با تقسیم بندی جنگ ها به جنگ شناختی، جنگ دانشی، بینشی انگیزشی، گرایشی و منشی به مساله حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: در حوزه حجاب و عفاف باید کار علمی بر پایه دانش با تدبیر و برنامه ریزی صورت‌ گیرد.

 

حجت الاسلام خسروپناه به برخی از فعالیت های شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اشاره کرد و گفت:  امنیت غذایی یکی از مباحث بسیار مهمی است که باید سند این مهم را به صورت ویژه دنبال کنیم چرا که ما را از وابستگی رها ساخته و بسیاری از مشکلات معیشتی را برطرف می کند.

 

وی،  راه بینی، رصد و دیده بانی علم، راهبرد و تدوین سند، راهبری و تعیین تکلیف برای دستگاه های متولی و راه سنجی و پیگیری اثربخشی مصوبات را نیز از جمله وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی برشمرد.

 

حجت الاسلام خسروپناه با تاکید براینکه مصوبات شورای فرهنگ عمومی برای دستگاه های اجرایی با ابلاغ نماینده ولی فقیه در استان و استاندار، لازم الاجرا است ادامه داد: تصدی‌گری در شورای فرهنگ عمومی خطا است و باید نقش عملیاتی و قرارگاهی داشته باشد.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه گزارش اثربخشی مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید در جلسات ارائه و تصمیمات عملیاتی در این شورا گرفته شود گفت: تاکنون مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور ۷۰ درصد در حوزه علم و فناوری، ۲۰ درصد فرهنگی و مابقی سایر موضوعات بوده است.

 

وی استان سمنان سمنان را  استانی با تمدن و با سابقه ای درخشان در بحث فرهنگ دانست و گفت: استان سمنان از حیث معادن، کشاورزی، هنر، علم، دانش و فرهنگ، حاصلخیز است.

 

حجت الاسلام خسروپناه با تاکید بر اینکه انسان های اندیشمند، فکور و هنرمند فراوانی از این استان شکل گرفته اند اظهار داشت: در استان سمنان نیازها تبدیل به پروژه شده و‌ پروژه ها با بُرش نیاز های فرهنگی در حال اجرا است.

کد خبر 1272003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha