متکدیان سطح شهر بیرجند شناسایی و جمع آوری می‌شوند

طالبی گفت: متکدیان سطح شهر بیرجند هر چه زودتر توسط نهادهای مربوطه شناسایی، جمع آوری و سازماندهی شوند و برای حل مشکل به دستگاه مربوطه معرفی شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی امروز (18 خرداد) در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان با بیان اینکه یکی از معضل هایی که همواره در شهر بیرجند مردم را آزار میدهد، موضوع متکدیان و معتادان متجاهر هستند، اظهار کرد: کودکان کار، معتادان متجاهر و متکدیان سرچهارراه‌ها یکی از چالش های اجتماعی در شهر بیرجند است که مردم به طور مرتب نسبت به این پدیده ناشایست معترض هستند.

 

وی با اشاره به اینکه بخشی از این متکدیان به دلیل مشکلات معیشتی به این کار روی آوردند، اما بخش زیادی از اینها سازمان یافته و در راستای کسب درآمدهای کاذب تکدی گری می کنند، گفت: باید به سمت حل دائمی این معضل و مسئله برویم، اینکه برای مدتی جمع آوری و بعد رهاسازی شوند، منجر به حل مسئله نخواهد شد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برای ساماندهی متکدیان، کودکان کار و افراد معتاد متجاهر راهکار و دستورالعمل اجرایی و قانونی وجود دارد، اظهارداشت: تکلیف هر دستگاه اجرایی در این رابطه مشخص است و خلاء قانونی وجود ندارد.

 

طالبی تاکید کرد: متکدیان سطح شهر بیرجند هر چه زودتر توسط نهادهای مربوطه شناسایی، جمع آوری و مدیریت و سازماندهی شوند و برای حل مشکل به دستگاه مربوطه معرفی شوند.

 

وی با بیان اینکه بخشی از متکدیان معتادان متجاهر هستند که باید به کمپ ها برای ترک هدایت شوند، افزود: بخشی از اینها افراد سالمند هستند که اداره کل بهزیستی نسبت به هدایت انها به خانه سالمندان اقدام کند، بخشی بیماران اعصاب و روان هستند که دانشگاه علوم پزشکی وظیفه دارد با همکاری بهزیستی نسبت به بستری آنها اقدام کند.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: بخشی از متکدیان را اتباع بیگانه تشکیل می دهند که اینها باید برای طی مراحل قانونی و تذکرات لازم، تحویل اداره اتباع شوند.

 

طالبی با تاکید بر اینکه متکدیان جمع آوری شده بعد از بازپروری باید برای آموزش حرفه و اشتغال انها نیز اقداماتی صورت گیرد، گفت: متکدیان جمع اوری شده که توانایی لازم برای کار دارند باید حتما بعد از طی مراحل حرفه آموزی به مراکز کاریابی برای اشتغال معرفی تا به سمت خودکفایی بروند.

 

وی افزود: چنانچه یک فرد بعد از دریافت تذکرات لازم در چند نوبت، دست از تکدی گری برنداشت و مجدد به این کار ادامه داد، به دستگاه قضایی معرفی خواهد شد.

 

طالبی تاکید کرد: جلسات شورای ساماندهی متکدیان استان طبق آیین نامه باید هر 4 ماه تشکیل شود، اما بدلیل اهمیت موضوع این جلسات هر دو ماه یک بار برگزار خواهد شد.

 

 

 

 

کد خبر 1272055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha