به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، رضا حقیقیفر، معاون پژوهشی مجمع قرآنی السابقون سیستان و بلوچستان بیان داشت: برخی از مدیران دستگاه های فرهنگی سیستان و بلوچستان آنگونه که شایسته و بایسته است به مسابقات قرآنی توجه ندارند و به عنوان یک مسابقه عادی مینگرند در حالی که مسابقات قرآنی در بعد فردی و اجتماعی هر جامعه ای تاثیرات شگرف دارد.
وی با بیان اینکه خیلی از موسسات فرهنگی با کار قرآن آشنایی ندارند، افزود: اگر مدیران فرهنگی به حوزه قرآن توجه می داشتند قطعا با کاهش ناهنجارهای اجتماعی روبه رو می شدیم.
معاون پژوهشی مجمع قرآنی السابقون سیستان و بلوچستان مسابقات قرآنی مدهامتان را مورد ارزیابی قرار داد و افزود: کانون های فرهنگی و هنری در مساجد ظرفیت بی بدیل است که می توانیم از این ظرفیت برای بالا بردن میزان مشارکت قرآن دوستان را فراهم کرد.
حقیقی فر گفت:با توجه به تبلیغات صورت گرفته امسال شاهد افزایش شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی خواهیم بود؛ البته تبلیغات و اطلاع رسانی در فضای مجازی کمک شایانی به میزان حداکثری شرکت کنندگان می کند.
وی به مزایای برگزار مسابقات قرآنی به صورت مجازی اشاره کرد و افزود: برگزاری مجازی مسابقات قرآنی کمک شایانی به هزینه های رفت و آمد علاقمندان به مسابقات قرآنی می کند.
نظر شما