به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام مصطفی جهانشاهی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه از ظرفیت مولوی ها در برنامه های مختلف سازمان تبلیغات اسلامی استان استفاده شده و می کنیم، اظهار داشت: در حوزه های توانمندسازی و آموزش، اردوهای مختلف برای جامعه اهل سنت برگزار شده و ادامه خواهد داشت.
معاون تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: الحمدالله استان ما علی رغم تنوع مذهبی که دارد به شدت برادران و خواهران تشیعه و اهل سنت با هم انسجام و زیست متقابل را دارند و ما تکلیف داریم که این اتحاد و همدلی بیشتر به چشم بیاوریم.
جهانشاهی با اشاره به اینکه یکی از حوزه هایی که سازمان تبلیغات اسلامی در رویکرد جدید خودش به آن پرداخته است تغییر یکسری رویه ها و ایجاد یک هویت جدید در برخی اقشار بود، یادآور شد: شبکه امامت را به مثابه یک شبکه خون رسانی و شاهرگ های موجود جامعه به آن نگاه کرده ایم و تلاش کرده ایم امام جماعت بودن را به امام محله بودن تغییر دهیم. نگرش اینکه یک روحانی فقط امام جماعت باشد باید تغییر کند و به امام محله تبدیل شود.
وی با بیان اینکه وظیفه امام جماعت فقط اقامه نماز نیست، افزود: امام جماعت حوزه فعالیت خودش را به همه امورات مردم در یک محله سرایت دهد؛ما با امامان محله سطح شهر و شهرستان ها ارتباط داریم و نشست های مختلف و جلسات متعددی در تهران، قم و مشهد برگزار می شود و این اثر بخش خواهد بود.
جهانشاهی ادامه داد: جریان مبلغین ما در استان پرشمار هستند، می توانیم بیش از هزار و ۵۰۰ مبلغ در نقاط مختلف شناسایی کنیم که در حال فعالیت هستند.
معاون تبلیغات اسلامی با اشاره به جهاد تبیین مطرح کرد: امروزه مسئله جهاد تبیین باتوجهبه هجمههای دشمن کار سختی است؛ اما این سختی ویژگی زمان ما است یا همین شرایط افراد و جریانهای مردمی زیادی حضور دارند، جهاد تبیین یک تکلیف عمومی است مثل سوادآموزی میماند و برای یک گروه کوچک و قشر خاص نیست که مقام معظم رهبری بر دوش همه گذاشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: نگاه و نگرش به جهاد تبیین باید خاصتر شود و مسئله جهاد تبیین صرف برگزاری جلسات و سخنرانی نیست یک اتفاق عمیق است و نیاز به نهضت عمومی دارد هم در عرصه پژوهشی وهم عرصه آموزشی که کنشگران توانمند تربیت کنیم، فعالیتها و برنامههای متعددی انجامگرفته است.
نظر شما