آرزوهای چندین ساله حجاج کردستانی به ثمر نشست

حجاج کردستانی امروز پس از سالها انتظار عازم سرزمین وحی شدند و آرزوی چندین ساله آنها به ثمر نشست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، آغاز ذی‌الحجه امسال با ماه ذی‌الحجه سال‌های قبل متفاوت بود، علیرغم گذشت چند سال از شیوع ویروس کرونا و عدم اعزام حجاج ایرانی به سرزمین وحی، امسال شاهد اعزام کاروان حجاج به سرزمین وحی بودیم.

 

کاروان کردستانی‌ها امسال از اواخر خرداد ماه به حج اعزام شدند و آرزوی حجاج کردستانی بعد از سال‌ها انتظار به ثمر نشست.

 

امروز یکم تیرماه آخرین کاروان حجاج کردستانی راهی عربستان شدند تا در بزرگترین اجتماع مسلمین جهان یعنی طواف خانه خدا مشارکت کنند.

 

حضور زنان و مردان کردستانی در کاروان حجاج که از فرط خوشحالی اشک شوق بر گونه‌هایشان جاری بود بیانگر تحقق آرزویی دیرینه بود که به گفته یکی از اعضای این کاروان بعد از ۱۶ سال موفق به طواف خانه خدا می‌شود.

 

یکی بعد از ۱۵ سال و آن یکی بعد از ۱۰ سال به این سفر معنوی دعوت شده‌اند و امروز اشک شوق‌شان از حضور در این کاروان بیانگر تحقق آرزوی دیرینه‌ای است که بعد از سال‌ها به ثمر نشسته است.

 

براساس اعلام حج و زیارت استان کردستان، امسال یک‌هزار و 340 نفر از کردستان در قالب 9 کاروان به سرزمین وحی اعزام می‌شوند و 39 نفر از عوامل اجرایی کاروانهای حجاج را همراهی می‌کنند.

 

اول تیر ماه نیز آخرین کاروان حجاج به سرزمین وحی اعزام شدند.

 

شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت کردستان با اشاره به اینکه مسن‌ترین حاجی اعزامی کشور از کردستان اعزام شد، افزود: پیرمرد 111 ساله اهل شهرستان بانه متولد سال 1291 است که مسن‌ترین حاجی استان کردستان و مسن‌ترین حاجی اعزامی از کشورمان به شمار می‌رود.

 

وی زمان اعزام حجاج استان کردستان به سرزمین وحی را 28 خرداد ماه جاری اعلام کرد و گفت: اعزام کاروان‌های حج تمتع تا یکم تیرماه ادامه داشت و  39 عامل اجرایی از استان کردستان همراه کاروان‌های حجاج خواهند بود.

 

مدیرکل حج و زیارت کردستان یادآور شد: از مجموع 9 کاروان اعزامی حجاج به حج تمتع، هشت کاروان اهل سنت و یک کاروان اهل تشیع است.



شیرزادی تصریح کرد: اعزام حجاج استان از همدان انجام شد و هماهنگی‌های لازم برای انجام خدمات و رزرو هتل و دیگر اقدامات توسط سازمان حج و زیارت انجام شده است.

 

ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج اظهار کرد: سفر معنوی حج، جدا از پاکی از گناه،  آرامش دل، استجابت دعا، دستیابی به خیر دنیا و آخرت؛ باعث اجتماع مسلمانان از هر قوم و مذهبی با یک لباس در کنار یکدیگر می‌شود و برادری، الفت و وحدت جامعه اسلامی را بدنبال خواهد داشت.

 

وی مراسم حج را تمرین صبر و ایستادگی برشمرد و افزود: از برکات این کنگره عظیم، گذشت و فداکاری، احسان و بخشش است که خداوند شامل حال مسلمانان خواهد کرد.

 

امام جمعه سنندج به پیام احرام نیز اشاره و اعلام کرد: احرام به معنای پیام صلح و دوستی، پیام آمادگی برای روز حشر و گذر از همه تعلقات دنیوی است و این درجه بزرگی برای انسان‌ها به شمار می‌رود.

کد خبر 1274402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha