اجرای عدالت مهم ترین شاخصه قوه قضاییه است

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه اجرای عدالت مهم ترین شاخصه قوه قضاییه است، گفت: عدالت و عدالت گستری و اقامه عدل، از نشانه های ایمان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، امروز(4تیر)، در دیدار با رئیس کل دادگستری استان لرستان به همراه اعضای شورای قضایی ب مناسبت هفته قوه قضاییه و گرامیداشت سالروز شهادت شهید مظلوم دکتر بهشتی و یاران شهیدش، ضمن خوش آمد گویی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام هفت تیر اظهارداشت: نام قوه قضاییه یادآور آیت الله شهید دکتر بهشتی است.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان افزود: شهید بهشتی شخصیتی آگاه به زمان خودش بود، از قوت فکر و اندیشه و اراده مستحکم برخوردار بود، و در عمل هم خستگی ناپذیر و شجاع و در عین حال منطقی و مستدل امور را هدایت و تدبیر می کرد.

 

وی عنوان کرد: نه تنها شهید بهشتی بلکه یاران او و یاران امام و انقلاب اسلامی، که در ۷ تیر به وسیله منافقین تبهکار، به درجه رفیع شهادت نائل شدند، نیز اوصاف و خصوصیات ممتاز و برجسته ای داشتند، شخصیتی همچون شهید حجت الاسلام و المسلمین رحیمی کسی که سراسر وجودش اسم و راه امام را بمعنای واقعی درک کرده بود و از بصیرتی که خداوند متعال به او داده بود، وقایع و مسائل سیاسی و اجتماعی و حتی مسیر انقلاب را قبل از وقوع بیان می‌کرد و می دانست که کدام اهداف انقلاب منجر به پیروزی می شود و  شهید حجت الاسلام و المسلمین صادقی نیز اینگونه بود.

 

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی ضمن بیان جایگاه علمی شهید بهشتی عنوان داشت: ایشان کسی بود که در مدرسه حقانی قبل از انقلاب، فلسفه هگل را به زبان آلمانی تدریس می کرد، به فلسفه اسلامی و فلسفه غرب آگاه بود، فقه اسلامی و اصول و کلام را واقف بود، لذا شهادت این عزیزان خسارتی بزرگ برای نظام بود.

 

وی در ادامه به نقش رهبری حکیمانه امام راحل اشاره کرد و گفت: این معمار بزرگ، و عارف فرزانه بود که، انقلاب اسلامی را از این طوفان ها، با فضل و یاری خدا نجات داد، وگرنه هر کدام از این خسارت‌ها می‌توانست یک انقلابی را ناکام نماید، ولی تدبیر امام و یاری خدا و پشتوانه و حمایت ملت، این نظام را از طوفان‌های سهمگین به ساحل امن رساند.

 

امام جمعه خرم آباد اهمیت قوه قضاییه را در اقامه عدل دانست و تاکید کرد که عدل و عدالت است که باعث حیات طیبه انسانی می‌شود، و بدون عدالت رسیدن به آن حیات طیبه امکان ندارد، عدالت و عدالت گستری و اقامه عدل، از نشانه های ایمان است و اگر کسانی در این جهت سستی می کنند و ضعف نشان می دهند، در حقیقت ضعف ایمان دارند.

 

وی با اشاره به سند تحول قضایی و اصول و اهداف این قوه، بیان کرد: این سند چشم‌انداز دو نکته مهم دارد، یکی رضایت مردم و دیگری اقامه عدل و عدالت، گسترش و ترویج عدالت، اگر ما دیدیم که قوانین ما، نامه ها و آیین نامه های ما، نیروی انسانی ما، بهترین ها هستند، برداشت ها نیز از کتاب و سنت را به نحو احسن پیاده کرده ایم، ولی مردم رضایت کافی نداشتند، آن موقع است که باید در کارمان تجدید نظر کنیم، باید با چشمان تیزبین و بصیر و آگاه، و با دانش و تجربه دانست که اشکال کار کجاست.

 

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی  تغییر و تحول بنیادین در مجموعه قوه قضاییه نسبت به گذشته، جنبه‌های ابتکاری و پیگیری اهداف و اصول در قالب و شیوه‌های نو در همه دستگاه‌ها از جمله قوه قضاییه را یک فرصت دانست، و اظهار داشت، علی رغم این پیشرفت‌ها، اگر در جایی دیده شد که نارضایتی وجود دارد، معلوم می شود که یک جایی از کار دچار اشکال است و باید در جهت رفع آن بکوشیم و باید اشکال کار پیدا و رفع شود،  این موضوع در چشم انداز دستگاه قضایی، در سطح کلان کشور و استان مهم است.

کد خبر 1274705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha