به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان آذبرایجان غربی، امروز،در نشست خبری با اصحاب رسانه، گفت: برنامه ریزی تابستانی و اجرای طرح های تحت عنوان غنی سازی اوقات فراغت یکی از دغدغه های بسیار مهم برای رشد و بالندگی نوجوانان و جوانان است و اهمیت ویژه ای دارد.
وی ادامه داد: بجث شیوع بیماری کرونا باعث شد تمام فعالیت های فرهنگی، هنری و مسجدی تحت پوشش قرار گیرد و در این راستا برگزاری این طرح اهمیت دارد.
رضایی با اشاره به اینکه امسال برنامه ریزی طرح اوقات فراغت «مسجد، کانون نشاط» را از اسفندماه سال 1401شروع کردیم و احصا و سطح بندی کانون های فرهنگی و هنری مساجد اولین گام در این راستا بود و از بین هزار و 400 کانون فرهنگی و هنری که در مساجد استان فعال هستند به سه سطح یک، دو و سه سطح بندی انجام گرفته است و ویژگی اصلی انتخاب کانون ها در این سطوح فعالیت و حضور میدانی بوده است.
مدیر ستاد کانون های مساجد آذربایجان غربی افزود: رقم خوردن نهضت بازگشت به مسجد توسط خانواده ها، کودکان و نوجوانان، کاهش آسیب های اجتماعی، مهارت افزایی، احساس ارزشمند بودن، توجه به ارزش های معنوی، غنی سازی اوقات فراغت و احیا و رونق دادن به مساجد از جمله مهترین اهداف این طرح است.
رضایی با بیان اینکه طرح «مسجد کانون نشاط» از ۱۱ تیر لغایت ۱۰شهریور در ۸هفته برگزار خواهند شد، گفت: ۱۵۰ کانون فرهنگی و هنری مساجداستان آذربایجانغربی مجری طرح اوقات فراغت «مسجد، کانون نشاط» و از ۱۵۰ کانون فرهنگی و هنری مجری طرح ۵۰ مورد در ارومیه، ۲۱ مورد شهرستان خوی، ۴۰ کانون در شهرستان های میاندوآب، باروق و چهاربرج، ۱۰ مورد در شهرستان بوکان، ۱۵ کانون در مهاباد، ۴ مورد در شهرستان پالدران، ۱۰ مورد در سلماس، ۷ کانون در شهرستان شاهین دژ، ۲ کانون در شوط، ۵ مورد در شهرستان ماکو، ۲ مورد در سردشت و ۸ کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان تکاب فعالیت خواهند داشت و تمام فعالیت های توسط بازرسان ستاد استانی کنترل خواهد شد.
وی ارائه بسته خدمت جهت حمایت از مدیران کانون محری طرح اوقات فراغت را از دیگر اقدامات کانون فرهنگی و هنری مساجد استان عنوان کرد و گفت: هماهنگی با باشگاههای ورزشی، سینما، تخفیف 20 درصدی خانه جوان ارومیه برای بچه های مسجدی، هماهنگی با اردوگاههای امام علی و نور در هفته دو روز برای خواهران و برادران و هماهنگی با کارشناس فنی و حرفه ای برای مهارت آموزی را از دیگر اقدامات کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان در طرح اوقات فراغت «مسجد، کانون نشاط» مطرح کرد.
رضایی در ادامه با اشاره به بسته های خدمتی که ارائه می شود، گفت: خدمات فرهنگی و اجتماعی شامل کارگاه های آموزشی، مشاوره، اعتیاد، آسیب های اجتماعی، روابط دختر و پسر و حجاب، خدمات علمی و معرفتی شامل مسابقات کتایخوانی، برگزاری جلسات معرفتی، خدمات قرآنی شامل برگزاری محافل قرآنی، کلاس های تفسیری و نهج البلاغه، بسته های خدمات هنری شامل سینما، تئاتر، اجرای گروه های سرود، خدمات تفریجی سامل استخر، اردو، باشگاه های ورزشی، بازی های تاما، برگزاری ارد.های پیشرفتی و بازدید از کارخانه ها جهت آشنایی بچه های مسجدی با فضای کسب و کار از جمله خدمات این طرح است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان آذربایجان غربی با بیان اینکه برنامه های اوقات فراغت گروه سنی این طرح برای ۱۰ تا ۱۷ سال برنامه ریزی شده، گفت: برنامه های اوقات فراغت اگر به خوبی مدیریت شود، نتایج خوبی را به دنبال خواهد داشت و وجود برنامه های فرهنگی و هنری در مساجد عاملی، مناسب برای جذب جوانان و نوجوانان به مساجد است.
وی افزود: همچنین تا به امروز در بحث ثبت اعضا و فعالیت های اوقات فراغت در رتبه دوم کشوری هستیم.
رضایی ادامه داد: در این برنامه ها باید تلاش کنیم جوان یا نوجوانی که بعد از سپری شدن فصل تابستان و اوقات فراغت وارد جامعه، مدرسه و محیط خانواده می شود تاثیرگذار باشد و مدرسه بهترین مکان برای پیوند نوجوانان با مسجد است.
وی اظهار کرد: در عید غدیر نیز ۵هزار پرس غذا توسط کانون های مساجد آذربایجان غربی تهیه و توزیع میشود و سفره اطعام غدیر نیز در یکی از خیابان های ارومیه برپا می شود.
نظر شما