احیای مسجد باقریه ساری مطالبه عمومی باشد| لزوم برخورداری پروژه ها از پیوست فرهنگی

حجت الاسلام ابراهیمی خواستار ساماندهی مسجد باقریه ساری(خوش نوش ساری) شد و افزود: مسجد وقف است و باید به کارکرد واقعی خود که جایگاه اقامه نماز و انجام فعالیت های فرهنگی و عبادی است بازگردد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی ابراهیمی-دبیرستاداقامه نماز مازندران امروز(۱۰تیر) در نشست خبری ضمن گرامیداشت دهه ولایت و امامت و تشریح فعالیت های اقامه نماز سال جاری با بیان اینکه مسئولیت امر نماز مربوط به همگان است، اظهار کرد: هرساله برنامه هایی به همت ستاد اقامه نماز استان در راستای سند بیست ساله نماز در این خطه از شمال کشور طرح ریزی و اجرایی می شود.

 

 

وی با بیان اینکه سند تحول بیست ساله نماز در مازندران متناسب با بوم و جغرافیای استان بومی سازی شده، افزود: برای انجام کارهای فرهنگی در راستای این سند با محوریت ترویج اقامه نماز در قالب تفاهم نامه با ۱۱۰دستگاه اجرایی استان به امضا رسیده است. 

 

 

حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه این تفاهم نامه ها شامل برنامه های فرهنگی عمومی و تخصصی می شود، گفت: برپایی نمایشگاه، برگزاری مسابقات فرهنگی و احداث و تکمیل نمازخانه های بین راهی و آموزش از جمله کارهایی است که توسط این دستگاه ها انجام می شود.

 

 

وی با بیان اینکه دوره های آموزشی براساس احکام و اسرار نماز و پاسخ به شبهات دینی به صورت رایگان از رامسر تا گلوگاه برگزار می شود،‌یادآورشد: گواهینامه شرکت نیز برای افراد آموزش دیده در این دوره های آموزشی نماز ارائه خواهد شد.

 

 

حجت الاسلام ابراهیمی از رصد منویات رهبری در پیام های بیست و نه گانه به اجلاس سراسری نماز خبر داد و افزود: تلاش داریم این منویات رهبری بازخوانی و اجرایی شود.

 

 

وی به دستور العمل ۱۵ماده وزیر کشور در امر ترویج نماز اشاره کرد و گفت: مسئولیت نماز در سطح کشور بر عهده رئیس جمهور و وزیر کشور و در سطح استان ها بر عهده استانداران است.

 

 

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به فعالیت شورای اقامه نماز با ریاست استاندار و در سطح شهرستان ها با ریاست فرمانداران، ادامه داد: نماینده ولی فقیه در این شورا ناظر برامور می باشد.

 

 

وی با بیان اینکه اجلاسیه استانی ذیل شورای اقامه نماز با هدف شناسایی و معرفی فعالان امر نماز هر ساله برگزار می شود، گفت: این فعالان امر نماز توسط سامانه سجاده شناسایی می شوند.

 

 

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران به مشکلات سخت افزاری ستاد اقامه نماز اشاره کرد و افزود: این استان طریق الرضا(ع) است و انتظار می رود متناسب با جمعیت شناور استان برای فعالیت های فرهنگی و نمازی برنامه ریزی شود.

 

 

وی برلزوم ایجاد نمازخانه های بین راهی در راه های مواصلاتی استان تاکید کرد و ادامه داد: احداث، تکمیل و تجهیز حدود ۴۴نمازخانه بین راهی در استان ضرورت دارد.

 

 

حجت الاسلام ابراهیمی با تاکید برلزوم بازبودن در مساجد در وقت نماز، خواستار رفع مشکلات بیمه ای خادمان مساجد با هدف ایجاد انگیزه در این قشر برای باز بودن مستمر در مساجد در وقت نماز شد.

 

 

وی با بیان اینکه تبلیغات محیطی با هدف ترویج نماز باید مورد توجه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و شهرداری ها باشد، خاطرنشان شد: در انتصابات باید نمازی بودن مدیر مورد توجه باشد.

 

 

حجت الاسلام ابراهیمی با ابراز گلایه مندی از عدم وجود نماز خانه یا مسجد در مسکن مهر میارکلا، گفت: ۲۰۰۰نفر در این مسکن مهر ساکن هستند اما برای اقامه نماز جماعت در این مجتمع های مسکونی تدبیر نشده است.

 

 

وی خواستار ساماندهی مسجد باقریه ساری(خوش نوش ساری) شد و افزود: مسجد وقف است و باید به کارکرد واقعی خود که جایگاه اقامه نماز و انجام فعالیت های فرهنگی و عبادی است بازگردد.

 

 

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران برلزوم ایجاد نمازخانه و مسجد در دانشگاه های استان تاکید کرد و خواستار رفع مشکلات نرم افزاری در حوزه ترویج نماز شد.

 

 

وی با بیان اینکه پروژه ها باید پیوست فرهنگی داشته باشند، گفت: امروز تمامی پروژه ها باید طرح پیوست فرهنگی داشته باشند تا بتوانند بعد از به ثمر رسیدن پروژه ها، از فعالیت فرهنگی هم برخوردار باشند.

کد خبر 1275641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha