به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با حضور در جمع کاروان نور با قاریان اعزامی به حج، دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای این دیدار احمد ابوالقاسمی سرپرست کاروان قرآنی حج 1402 گزارشی از برنامههای انجام شده در مدینه و مکه ارائه کرد.
وی همچنین به تاریخ اعزامی قاریان قرآن به سفر حج اشاره کرد وگفت: از سال 56 برای مراسم حج قاری اعزام شده و به جز ایامی که امکان سفر حج نبوده تا کنون نزدیک به 38 سال است که قاریان برای مراسم حج به عربستان اعزام میشوند.
به گفته ابوالقاسمی، تلاوت قرآن در محافل انس و معرفت، نشست طلاب و روحانیون، مراسم دعای کمیل و ندبه، تلاوت قرآن به صورت زنده برای رادیو قرآن، و همچنین حلقههای قرائت در مسجدالنبی و مسجدالحرام از جمله اقداماتی بوده که کاروان نور برگزار کرده است.
این قاری ممتاز کشورمان در ادامه با اشاره به تاثیر فضای مجازی در انتقال پیامهای قرآنی گفت: یکی از برنامه هایی که باید به آن توجه شود پیوست فضای مجازی است.
در ادامه این برنامه حجتالاسلام والمسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید بر اینکه پیوست فضای مجازی امری ضروری و لازم است، گفت: پیوست رسانهای در سفر حج نه تنها برای قاریان بلکه برای هرکسی که پیامی دارد باید طراحی و برنامه ریزی شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین با توجه به توهین صورت گرفته به قرآن کریم از قاریان خواست که از فرصت باقیمانده در مکه و مدینه استفاده کنند و هر آن طور که صلاح میدانند، برنامهای را برای پاسخ به این حرکت طراحی و اجرا کنند.
وی همچنین خبر داد: بعثه ایران با همکاری بعثه عراق، ترکیه، پاکستان، افغانستان و دیگر کشورهای اسلامی در حال تدوین بیانیهای برای واکنش به این اقدام است.
حجتالاسلام والمسلمین نواب در راستای چرایی این اقدام گفت: دشمنان اسلام به شیوههای مختلف قصد ضربه زدن به قرآن را داشتند؛ ابتدا نرم افزارهای تحریف را ایجاد کردند؛ بعد از آن کتاب آیات شیطانی را سفارش دادند اما وقتی دیدند هیچکدام به نتیجه نرسید دست به اقدام سخت و خشن زدند و قرآن را به آتش کشیدن.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در انتها ، توصیههایی را برای قاریان داشتند که تلاش کنید قبل از تلاوت قرآن، آیات قرآن را برای مخاطبان خود توضیح دهید و موضوع آیات را برایشان تشریح کنید و سپس آیات را تلاوت کنید.
نظر شما