خبرگزاری شبستان__یاسوج: برای سهولت حضور پدران و مادران نمازگزار در نماز جمعه، بحث راهاندازی آدینه مهدها در دستور کار بهزیستی باد همکاری شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور قرار گرفت.
«مهد آدینه» محلی برای نگهداری کودکان نمازگزار در محیطی استوار و مفرح همراه با برنامه های علمی و دینی است تا والدین آنها با آرامش در نماز جمعه شرکت کنند.
با توجه به اینکه بیشتر خانوادههای دارای فرزند علاقه به حضور در نماز عبادی، سیاسی روز جمعه را داشتند؛ اما به دلیل داشتن کودکان خردسال خود با مشکل روبهرو میشدند، راهاندازی چنین مکان امنی برای کودکان که خانوادهها بتوانند با خیال راحت بچههای خود را به آن سپرده و به عبادت خود برسند، بسیار ضروری به نظر می رسید.
«مهد آدینه» میتوانند پرورشدهنده فرزندان در مسیر الهی باشند و ما میتوانیم با آشنا کردن فرزندان با نماز و قرآن در این مکانها، آنها را از تهاجم فرهنگی و آسیب های اجتماعی حفظ کنیم.
«مهد آدینه ها» محیطی شاد و کودکانه همراه توام با آرامش با ارائه برنامه های آموزشی استوار، پایدار و علمی به صورت تخصصی است تا کودکان برای حضور در نماز جمعه تشویق شوند و از طرفی بستری فراهم می شود تا والدینی که می خواهند در نماز جمعه حضور داشته باشند، آرامش خاطر لازم را برای حضور در نماز داشته باشند.
مربیان «مهد آدینه» نیز در این مکان ها ایجاد محیط شاد و کودکانه و در لوای آن چشم انداز فرهنگی را مدنظر خواهند داشت.
در این راستا، ستاد نماز جمعه شهرستان چرام در مصلی این شهر با ایجاد کارگاه نقاشی و نگهداری از بچه ها، زمینه لذت بردن فرزندانی که همراه با والدین به نماز جمعه آمده اند را فراهم کرده است.
امام جمعه شهر دیشموک نیز با راه اندازی «مهد آدینه» در کنار محل برگزاری نماز جمعه، می گوید: برای رعایت حال نمازگزاران که به خاطر فرزندانشان امکان حضور در نماز جمعه را نداشتند، مهد کودک با عنوان «مهد آدینه»سال 1398 راه اندازی شد.
حجتالاسلام علیاکبر راوند می افزاید: در این «مهد آدینه» کلاسهای سرگرمی و بازی زیرنظر مربی تحصیل کرده دانشگاهی و حوزوی با مدرک کارشناس ارشد و سطح دو حوزوی برگزار میشود.
وی ضمن تاکید بر اینکه با راه اندازی مهد آدینه استقبال مؤمنان از نماز جمعه بیشتر میشود، خاطرنشان کرد: با فعالیت مهد آدینه ارتباط مناسبی نیز بین کودکان و فضای معنوی مسجد با پرداختن به انواع بازی و سرگرمی ها ایجاد میشود.
حال اگر فعالان هر مسجد این اقدام را در مسجد محل خود عملی کنند، حضور بچه ها در مسجد پرانگیزه تر خواهد شد.
بسیاری از افراد دارای فرزند خردسال دغدغه حضور در مسجد را دارند اما نماز خواندن در منزل را ترجیح می دهند که از جمله دلایل آن، نمازگزاران مسن تری هستند که جنبوجوشهای کودکان را تحمل نمی کنند و با رفتارهای ناخوشایند، لذت این حضور خانوادگی را سلب نموده اند.
از جمله مساجدی که در سطح شهر یاسوج از فضای اتاق کودک بهره مند هستند ولی متأسفانه از آن استفاده نمی شود، مسجد زیبای فاطمه الزهرا (س) محمود آباد است.
این مسجد از آن دسته مساجدی بوده که مملوء از جمعیت کودکانه نیز است.
بنابراین گزارش: مسجد فاطمهالزهرا(س) محمود آباد در زمینی به متراژ هزار مربع و زیربنای چهار متر مربع بنا شده و كلنگ ساخت این مسجد در سال 1394 توسط حضرت آیتالله سیدشرف الدین ملک حسینی، نماینده سابق ولی فقیه در استان و نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری در استان بر زمین زده شده كه چهار سال زمان ساخت مسجد به طول انجامیده است.
این مسجد به لحاظ معماری و ظاهری از زیباترین مساجد در جنوب كشور بوده و معماری و نازككاری در این مسجد به کار رفته است.
بانی ساخت این مسجد مرحوم حاج سیدنادر رضویپور بزرگ خاندان طایفه سادات امامزاده علی(ع) از خیرین بنام استان کهگیلویه و بویراحمد بود که زمین گلزار شهدای یاسوج و بنای مسجد فاطمه الزهرا(س) محمود آباد را اهدا کرد که خردادماه سال ٩٤ بر اثر سکته قلبی به دیار حق شتافت.
نظر شما