به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن؛ «محمدحسین حسنی»، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان در برنامه افق رادیو قرآن به بحث قرآن سوزی اخیر در كشور سوئد اشاره كرد و گفت: همزمان با روز عید سعید قربان پلیس كشور سوئد به فردی عراقی - سوئدی مجوز میدهد در مقابل مسجدی این عمل شنیع را انجام دهد كه هیچ بیانی نمیتواند عمق این فاجعه را منتقل كند.
وی با بیان اینكه تفاوت این اقدام زشت با موارد قبلی در این است كه با مجوز دولت سوئد انجام گرفته، گفت: دادگاه استیناف سوئد تأكید كرده كه پلیس باید مجوز بدهد و این اقدام با حمایت و تمهیدات امنیتی پلیس این كشور انجام شده است.
رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان كشور با اشاره به اینكه به نظر میرسد با دور جدیدی از اسلامستیزی مواجه هستیم، بیان كرد: دولتهای غربی نقاب محبت و اسلام دوستی خود را پس زدهاند و اگر تا كنون حفظ ظاهر میكردند، امروز آن نقاب را كنار گذاشتهاند، چرا كه خطر رشد اسلامگرایی برای آنها جدی شده و لذا ناگزیر شدهاند این ماسك را كنار بزنند.
حسنی، در بخش دوم این برنامه كه به جایگاه قرآن در برنامه هفتم و ارائه گزارشی از اقدامات كمیته ویژه فراكسیون قرآن كه با هدف ارائه پیشنهاداتی در این رابطه به میزبانی ایكنا تشكیل شده، اختصاص داشت، گفت: برنامههای توسعه، مقدرات كشور را برای پنج سال مشخص میكنند و از این جهت این سند بالادستی دارای اهمیت است، به همین دلیل فعالان قرآنی و حتی طیف وسیعتری كه شامل فعالان فرهنگی میشود، با حساسیت بیشتری این لایحه را پیگیری میكنند.
وی افزود: برداشت ما این است كه لایحه برنامه هفتم نه تنها نسبت به موضوع قرآن، بلكه نسبت به كلیت فرهنگ خنثی است و از این حیث شبیه برنامه ششم است؛ به غیر از برنامه پنجم توسعه كه در آن روح فرهنگی تجلی بیشتری داشت، در سایر برنامهها نگاه به توسعه اقتصادی بر سایر بخشها چیره بوده است. البته انتظار نداریم برنامه توسعه كاملاً فرهنگمحور باشد اما به نظرم نوع پرداخت به موضوع فرهنگ در این لایحه نسبت به برنامههای قبلی از بروز و ظهور كمتری برخوردار است.
رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان كشور با بیان اینكه احكامی كه در موضوع فرهنگ در لایحه برنامه هفتم توسعه مشاهده میشود، ضعیف است، تصریح كرد: به عنوان مثال در جدول شماره ۱۶ كه مربوط به اهداف كمی سنجههای عملكردی ارتقاء عملكرد فرهنگ عمومی و رسانه است، از تعداد ۱۶۰۰ مؤسسه قرآنی تا پایان برنامه یاد شده است كه دارای ابهامهای زیادی دارد و معلوم نیست تا پایان برنامه باید به ۱۶۰۰ مؤسسه قرآنی برسیم(درحالی كه تعداد مؤسسات در حال حاضر بیش از این عدد است) یا اینكه ۱۶۰۰ مؤسسه به مجموع مؤسسات اضافه میشود.
نظر شما