به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام محمدرضا تویسرکانی با بیان اینکه شهید مطهری با هرگونه ارتجاع در آموزههای دینی و مذهبی شجاعانه و بدون ترس از طعنه و استهزاء مبارزه میکرد افزود: ایشان هرگونه التقاط را غیر قابل سازش و تحمل میدانست و تمام تلاش خود را در مبارزه با افکار التقاطی آن زمان از جمله سوسیالیسم و مارکسیسم اسلامی به کار میبست و این خصوصیات و شاخصهای بارز از شهید مطهری الگویی ساخته بود که پس از شهادت وی، سالروز شهادت ایشان به عنوان هفته عقیدتی سیاسی سپاه نام گرفت.
مسئول تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی سپاه با بیان این که تمامی تلاشهای فکری، معرفتی و بصیرتی سپاه پاسداران شاخصهایی چون مبتنی بر اسلام بودن با محوریت ولایت فقیه، دوری گزیدن از خرافات و تحجر و هرگونه التقاط فکری را دارا میباشد گفت: با نگاهی که نماینده امام(ره) در سپاه پاسداران به آموزشهای عقیدتی در سپاه داشت از همان اوایل انقلاب، سپاه پاسداران این الگوی کامل را سرلوحه کار خود قرار داد.
وی با تاکید بر این که محور آموزشهای سپاه در تمامی عرصه ها از منابع غنی دینی سرچشمه گرفته است گفت: پیوند مستحکم بین سپاه و روحانیت از الزاماتی بود که باید مورد توجه قرار میگرفت زیرا تحقق این اهداف بدون حضور روحانیت محقق نمیشد، به همین خاطر سپاه مهر روحانیون آگاه، زاهد، وارسته و شجاعی شد که در دوران دفاع مقدس پس از آن خدمات مفید و تاثیرگذار و ارزشمندی را برای اسلام انقلاب و سپاه انجام دادند.
حجت الاسلام تویسرکانی ارتباط با مراجع عظام و بزرگان حوزه های علمیه را از احترامات مورد تاکید نهاد انقلابی سپاه عنوان و تصریح کرد: شهرهای مقدس قم و مشهد با داشتن دهها مرکز تربیتی، کانون آموزشهای تربیتی و معنوی سپاه پاسداران است و دیدار با مراجع و بزرگان از برنامه های ویژه پاسداران شرکت کننده در این دورهها است زیرا بر این باوریم که سپاه با تداوم و حفظ این ارتباط از تمامی آیینهای فکری در امان میماند.
وی نیاز شناسی و وضعیت شناسی را از دیگر اقدامات حوزه عقیدتی سیاسی سپاه توصیف کرد و اظهار داشت: تمامی آموزشها در سپاه پس از وضعیت شناسی در شاخصهای معرفتی، بصیرتی، اعتقادی و سیاسی نیاز شناسی شده، مورد طرح ریزی و انتخاب موضوع قرار می گیرند و "پژوهشکده تحقیقات اسلامی" که ارتباط تنگاتنگی را با حوزه و روحانیت دارد به تدوین این متون آموزشی عقیدتی سیاسی می پردازد.
مسئول تربیت و آموزشهای عقیدتی سیاسی سپاه با ابراز خرسندی از اینکه سپاه پاسداران از وجود تمامی روحانیون برجسته استفاده میکند گفت: از افتخارات این نهاد ولایی در حوزه آموزشهای عقیدتی سیاسی استفاده از اساتید و مربیان روحانی است که به جرات می توان بیشترین بهره گیری از روحانیون برجسته در تدریس را متعلق به سپاه دانست. وی در ادامه اذعان داشت: در برنامه های عقیدتی سیاسی سپاه تمامی تلاشها برای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری(مدظله) در خصوص تعمیق معنویت، تقویت بصیرت و محوریت ولایت در تمامی شئون فکری معنوی و اعتقادی سپاه به کار گرفته شده است.
حجت الاسلام تویسرکانی تعمیق معنویت و تقویت باورهای اعتقادی را عامل ناکامی دشمن در عملیات روانی و جنگ نرم دانست و تصریح کرد: عدم استحکام لازم در اندیشه، باور و اعتقاد موجب تاثیرپذیری و افتادن در دامهای دشمنان می شود که برای جلوگیری از آن تعمیق و تقویت باورهای اعتقادی و بصیرتهای سیاسی، اجتماعی که مبتنی بر آموزه های قرآن و اهل بیت(ع) است همگان را در برابر آسیبها بیمه می کند.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی، ایران را به عنوان یک دانشگاه جهانی مطرح کرد اظهار داشت: در این دانشگاه مردم تحت آموزش و تربیت آموزه های دینی قرار گرفتند و در طی 34 سال آنچنان در عرصه های مختلف آبدیده شده اند که این بصیرت را در صحنه های گوناگونی چون حضور در حماسه 9 دی به وضوح می توان دید.
مسئول تربیت و آموزشهای عقیدتی سیاسی سپاه خاطر نشان کرد: خلق حماسه مردمی 9 دی محصول یکی- دو روز نیست بلکه این دانشگاه برای به ثمر رسیدن معرفت و بصیرت شهدای گرانقدری را تقدیم کرده، الگوها و اسوه های زیادی را به چشم دیده و راهبر و معلمی همچون امام راحل و رهبر معظم انقلاب دارد و این نعمتهایی که خداوند بر ملت ایران ارزانی نمود، موجب حسرت سایر ملتها است.
وی امامت را همچون روحی در کالبد اسلامی توصیف کرد و افزود: تمامی صفات مثبت اسلامی و دینی در انسان همچون انقلابی، بصیر، متقی و عالم بودن برای پیوند به یکدیگر و جهت یافتن به روح ولایت و امامت نیاز دارد و زمانی که حقیقت امامت در وجود انسانی متجلی شود هماهنگی فکری و ذاتی بین امام و امت بوجود میآید.
مسئول تربیت و آموزشهای عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران در پایان تئوری مردم سالاری دینی و حاکمیت دینی مبتنی بر ولایت فقیه در عصر غیبت را تئوری نوین و اندیشهای جدید برای اداره جامعه بشری دانست و با تاکید بر پیوند ناگسستنی امام(ره) و مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: هیچ تهدیدی نتوانسته این پیوند عمیق را تضعیف کند بلکه میتوان گفت که هر چه تهدیدات بیشتر، این پیوند نیز مستحکم تر میشود.
پایان پیام/
مسئول معاونت و تربیت و آموزشهای عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران از استاد مطهری به عنوان اسطوره مقاومت یاد کرد و گفت: اعتقاد به جامعیت اسلام و محوریت ولایت فقیه، مبارزه با تحجر از جمله ویژگیهای شهید مطهری بود.
کد خبر 128224
نظر شما