ابوالقاسم طالبی، کارگردان فیلم سینمایی "قلاده های طلا" که لقب سیاسیترین فیلم تاریخ سینما را به خود اختصاص داد، به خبرنگار شبستان گفت: در جریان فتنه، خیلی از خواص جامعه مانند استادان دانشگاه و ... سکوت کردند و در واقع این سکوت نقابی را به وجود آورد.
وی با بیان این که موضوع فتنه 88 بعد از جنگ یکی از قویترین و مهمترین اتفاقاتی بوده که برای براندازی نظام صورت گرفته است، تصریح کرد: وقتی خاصان یک ایدئولوژی و کسانی که ایدئولوگ و محور اصلی نظام، آنها را شاخهها و دستهای اصلی تشکیلدهنده تفکر و ایستادگی نظام میداند، در مقابل حادثهای که به این شدت تزلزل ایجاد میکند، سکوت میکنند و از سویی عدهای هم راضی هستند و با دشمن همکاری کنند، حادثه بسیار خطیری است.
کارگردان سینما با بیان این که هنر باعث تعمیق بخشیدن تاریخ یک ملت و آنچه آن ملت دارد، می شود، گفت: در واقع ساخت فیلم "قلاده های طلا" از این روی است که این قصه در تاریخ ثبت شود و حقیقت تحریف نشود.
وی با بیان اینکه اکثر صحنههایی که در فیلم "قلاده های طلا"اتفاق افتادهاند، حقیقت هستند، تصریح کرد: اما یکی 2 تا قصه در فیلم هست و بعضی از قصههای این فیلم واقعی و بعضیها خیالی هستند.
وی در خصوص اسم فیلم سینمایی"قلاده های طلا" گفت: این اسم خارجی است و اشاره ای به حضور و ردپای بیگانگان در جریان فتنه پس از انتخابات 88 دارد.
فیلم " قلاده های طلا" به کارگردانی ابوالقاسم طالبی، آنچه که در طی 8ماه در کشور ما در دوره قبل و بعد انتخابات در تهران رخ داد را به تصویر کشیده است.
پایان پیام/
نظر شما