عدم آشنایی با فرهنگ مصرف بازی رایانه ای تهدید است

عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران گفت: عدم آشنایی با فرهنگ مصرف بازی رایانه ای تهدیدی جدی برای جامعه است.

دکتر هادی مرادی، عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در حاشیه برگزاری اختتامیه مسابقات بازی های رایانه ای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به خبرنگار شبستان گفت: با شناسایی دانشجویان بازی سازی رایانه ای زمینه اشتغال و حمایت مادی و معنوی از آنها فراهم می شود.


وی با تاکید برضرورت تولید بازیهای متناسب با فرهنگ و عقاید هر کشور افزود: بازی سازی رایانه ای همگون با فرهنگ ایرانی- اسلامی نیازی داخلی است که باید در داخل تولید شود و نمی تواند از خارج وارد شود.


این عضو کمیته داوران نخستین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانه ای استفاده نامناسب کودکان از بازیهای رده سنی نوجوان و جوان را یادآورشد و گفت: آشنایی با فرهنگ مصرف این تکنولوژی برای اقشار استفاده کننده آن بویژه کودکان ضروری است.


مرادی با اشاره به اینکه ایران در بازیهای رایانه ای بیشتر مصرف کننده است تا اینکه تولید کننده باشد، افزود: بیشتر این بازیها خشن، تهاجمی و جنگی با رفتارهای از پیش تعیین شده است که نیازی به تفکر و تمرکز ندارند در نتیجه استفاده دراز مدت از این بازیها می تواند قدرت و بازه تمرکز کودکان و نوجوانان را کاهش دهد.


وی تولید محصولات پرمحتوا و ارزشمند بدون کپی و الگوبرداری از نمونه های خارجی را ضروری دانست و گفت: کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد ملی بازیهای رایانه ای کشور دو نهادی هستند که گامهای اولیه را در این راستا برداشته اند.


عضو کمیته رباتیک IEEE ( انجمن بین المللی مهندسان برق و الکترونیک) در ادامه توجیه سرمایه گذاران به نتایج سود آور این صنعت را بعنوان یکی دیگر از اقدامات مورد نیاز در این عرصه عنوان کرد و افزود: کپی نکردن و خرید از نمونه اصلی تولیدات داخلی یکی دیگر از راه‌های حمایت از بازی سازان و پیشرفت این صنعت در کشور است.


مرادی وضعیت رو به پیشرفت تولیدات بازیهای رایانه ای در ایران را خاطرنشان کرد و گفت: افزایش رشد و ترقی این صنعت در ایران منوط به حمایت مادی ومعنوی از سرمایه گذاران و سازندگان بازیهای رایانه ای است.


وی تصریح کرد: دولت و مجلس می توانند با اعمال سیاست گذاری ها و تصویب قوانین لازم از سازندگان و سرمایه گذاران بازیهای رایانه ای حمایت کنند.


مرادی شناسایی استعدادهای برتر در این عرصه را از طریق برگزاری مسابقات و جشنواره های مختلف را نیز گامی در راستای حمایت از بازی سازان و ارتقاء آنها به مراحل بالاتر دانست و گفت: در صورتیکه برگزاری این رقابتها منتهی به شناسایی صِرف و عدم حمایت از آنها در مراحل بعدی باشد، مسیر برای جذب این بازی سازان در بازارهای بین المللی هموار شده و در مقابل امکان استفاده از آنها در بازار داخلی از بین می رود.


وی در خصوص ارزیابی سطح این رقابتها با اشاره به برگزاری این مسابقات برای اولین بار گفت: نمی توان از تیمهای شرکت کننده توقع بالایی داشت، اما به طور نسبی حضور و فعالیت تیمها در این عرصه رقابتی قابل ستایش و ارزشمند است.


به گفته وی، مهمترین دستاورد فشرده بودن و برگزاری این رقابتها بصورت 48 ساعته حضوری بروز، خلاقیت و شکوفایی استعدادهای خاص در این زمینه است.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 129952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha