برنامه های تربیتی و فرهنگی ایران اسلامی برگرفته از قرآن است

شهردار سنندج، توجه به دستورات دین مبین اسلام و قرآن را برای اصلاح جامعه یک ضرورت خواند و محور برنامه های تربیتی و فرهنگی ایران اسلامی را بر گرفته از قرآن دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مهندس مهدی حسام شریعتی، شهردار سنندج، امروز (17 اردیبهشت) به همراه اعضای شورای اسلامی این شهرستان در بازدید از زندان مرکزی سنندج، گفت: قرآن نسخه اول و الگو و محور اقدامات اصلاحی و تربیتی است و توسعه و تسری همه فعالیت ها در زندان حول قرآن و مبانی آن تدبیر می شود از اینرو در سیستم زندانبانی قرآن در سه محور فرهنگ کار، فرهنگ تربیت و فرهنگ برنامه ریزی اساس و محور امور است.


وی افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی که قوانین آن برگرفته از قرآن است باید زندانها در این شرایط مطلوب باشد چراکه اسلام دین انسان سازی است و در این جامعه افراد به خطا رفته باید در این مکتب مقدس بازسازی شخصیتی شوند که خوشبختانه این امر در زندان سنندج محقق شده است.

 

شهردار سنندج اظهار داشت: هم اکنون وضعیت عمومی زندان ها به لحاظ رسیدگی و رعایت کرامت انسانی و حقوق شهروندی زندانیان با محوریت اجرای برنامه های فرهنگی، اصلاحی و تربیتی نسبت به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار متفاوت بوده و این اقدامات صورت گرفته از برکات این نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بخش فرهنگی و کمیته ورزش شهرداری سنندج در راستای حمایت از برنامه های فرهنگی اداره کل زندانها در طول سال با برگزاری برنامه های ورزشی اقدام به همکاری کرده و می کند.


شریعتی تصریح کرد: اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی، واکسینه کردن زندانیان در برابر انحرافات و آسیب ها است و در سایه تعالیم دینی و اعتقادی، بحران در زندان عقب نشینی می نماید.


اسد الله گرجی زاده، مدیر کل زندان های کردستان در ادامه این بازدید ضمن تشریح برنامه های مختلف اصلاحی و تربیتی در زندان آموزش برنامه های قرآنی را زیر بنای اصلاح و تربیت خواند و گفت: عمده دلایل ارتکاب جرم در بین افراد کم آگاهی و دوری از معنویات بویژه آموزه های دینی است که سعی شده با استفاده از راهکارهای مختلف و ایجاد انگیزه و همچنین حضور مربیان تراز اول استانی این مشکل تا حد زیاد مرتفع شود و شاهد حضور گسترده مددجویان در کلاس های قرآنی باشیم.


وی یادآور شد: اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی در زندان علاوه بر اصلاح، تربیت و بازسازی شخصیت مددجویان با ایجاد امتیازات ویژه برای عفو و آزادی مشروط، زمینه ساز بازگشت سعادتمندانه به کانون گرم خانواده و اجتماع است.


مدیر کل زندان های کردستان گفت: برگزاری برنامه های فرهنگی و مسابقات ورزشی یکی از نیازهای روحی، روانی و اجتماعی مددجویان است و به نوعی فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیز بصورت غیر مستقیم احیا می شود.


این مقام مسئول افزود: ترویج و اشاعه فرهنگی، دینی و انس مددجویان با کلام الله مجید از موثرترین راهکارهای اصلاح و تربیت است که می تواند بازگشت سعادتمندانه مددجویان را به همراه داشته باشد.

 

وی توجه ویژه به حفظ کرامت انسانی و حقوق شهروندی زندانیان را از اولویت برنامه های زندانهای استان خواند و افزود: با توجه به دستورات اکید دین مبین اسلام و بزرگان این امر در دستور کار قرار گرفت که به جرات می توان گفت زندانهای کردستان نمونه ای کامل از زندانبانی اسلامی است.


گفتنی است، همزمان با ورود بازدید کنندگان با همت کمیته ورزش شهرداری سنندج و امور فرهنگی اداره زندانها، مسابقات مختلف فرهنگی و ورزشی در زندان برگزار شد که در پایان از سوی مدعوین هدایا و لوح تقدیری به افراد تیم های برتر اهدا شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 129989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha