مرتضی قائمی، دبیر علمی دومین همایش ملی نهجالبلاغه در همدان به خبرنگار شبستان گفت: امسال دانشگاه بوعلی سینای همدان در مقطع کارشناسی ارشد رشته نهج البلاغه را تدریس می کند که تا کنون برخی از دانشگاه های کشور به این امر گرایش پیدا کرده اند.
وی با بیان اینکه برای تدریس در رشته نهج البلاغه از مقالات سال گذشته استفاده شده است، تصریح کرد: نمیتوانیم بدون استفاده از نهجالبلاغه و شیوه تربیتی امام علی(ع)، حکومت علوی کاملی ارائه دهیم و لازم است برای الگوهای گوناگون در زوایای مختلف زندگی از نهجالبلاغه استفاده کنیم.
دبیر علمی دومین همایش ملی نهجالبلاغه در همدان با بیان اینکه سیاست وزارت علوم حرکت به سمت ایجاد پژوهشکده است، گفت: تمرکز بر روی نهجالبلاغه، اعتماد به آن را بالا میبرد نهجالبلاغه مانند شخصیت حضرت علی(ع) مهجور و مظلوم قرار گرفته و ما به طور دقیق آن را نشناخته و به سمت آن نرفتیم.
قائمی خاطرنشان کرد: بیش از 90 درصد مقالات ارسالی به دبیرخانه از اساتید بوده که اغلب این افراد اساتید حوزوی هستند و همچنین قرار است به تعداد10 نفر از صاحبان برتر مقالات امتیاز سفر به حج عمره داده شود.
وی گفت: قرآن و نهجالبلاغه غنیترین منابع ممکن برای مدلسازیهای مختلف در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، حقوقی و تعلیم و تربیت برای جامعه است.
گفتنی است، این همایش در ( 19 و 20 اردیبهشت) سال جاری در دانشگاه بوعلی سینای همدان برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما