به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان، در این مراسم معنوی گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در قران مجید مطرح است خانواده است، خانواده خشت بنای اجتماع است اگر خانواده ها سالم و متعالی و استوار باشند، می توان به داشتن جامعه ای سالم و متعالی و استوار، امیدوار بود.
وی افزود: همه قوانین و اصول مربوط به تشکیل زندگی موفق و سعادتمند در این کتاب الهی آمده است و اگر توجه ما به قرآن از حالت تظاهر خارج شده و عمیقتر شود، در سایه این معجزه جاویدان الهی سعادتمند خواهیم شد.
گلباغی اظهار داشت: داشتن جامعهای سالم در گرو وجود خانوادههایی سالم و دارای امنیت روانی است و این امر نیز منوط به توجه به قرآن و محور قرار دادن آن در برنامههاست.
مسئول دبیرخانه امور مساجد کردستان تصریح کرد: حسن تربیت یافتن با قرآن نزدیکى با خداست که به انجام رفتارها و اعمال صالح مى انجامد، مومنى که عملش صالح است هیچگاه براى خود و اطرافیان خود مضر نخواهد بود و این بهترین نتیجه ناشى از قرابت و نزدیکى با قرآن است که اگر مورد توجه خانواده ها قرار گیرد بیشترین بازدهى مطلوب از زندگى نصیب مردم خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: قرآن کریم پیوسته دارای تأثیر قوی و نخستین مؤثر در تقویت روابط ایمان به خداوند و ریشه دوانیدن عقیدهی توحید و دعوت به هرگونه اخلاق حسنه و نهی از هرگونه اخلاق رذیله و زشت بوده و به اذن خداوند تا قیام قیامت خواهد بود،
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان یادآور شد: قرآن کتاب توحید و انسان سازی بر مبنای بینش توحیدی است، باور به قران باور به خدای قرآن و به تربیت قرانی و عمل طبق دستور حیاتبخش آن است، باور به خدای یگانه با صفات جمال و کمالش انسان را در نور و روشنایی و امید و آسایش روحی و روانی قرار می دهد.زندگی را معنی دار می سازد و به زندگی هدف می بخشد
گلباغی خاطر نشان کرد: ارتقای فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه مهم ترین راه مقابله با عمق دسیسه های دشمنان در هجمه های فرهنگی و جنگ نرم است.
در پایان این مراسم از مربی قرآن مدرس و 5 نفر از کسانی که یک جز قرآن را حفظ کرده بودند جوایزی اهدا شد و مقاله حریم چشم در بین حاضرین توزیع شد.
پایان پیام/
نظر شما