سیف الله مسرور، معاون سازمان های اجرایی ستاد احیاء گیلان درخصوص تاثیر جرائم فردی و اجتماعی درجامعه به خبرنگار شبستان گفت: دور کردن مردم از بدی و زدودن جامعه از آلودگی ها از مهم ترین اهداف قانونگذاری است.
وی قانون را سلسله ارزش های مقبول و مورد احترام افراد یک جامعه دانست و افزود: هتک ارزش ها، عقاید، نادیده گرفتن قراردادها و عرف مقبول اجتماع انسانی از مصادیق "منکرات" و احترام به قانون از تجلیات " معروف" به مفهوم خوبی ها و زیبایی است.
مسرور، عمل به قانون را لازمه جامعه رستگار و پویا عنوان و تصریح کرد: افراد جامعه در سایه عمل به قانون، فضایل و کرامت انسانی را در خود پرورش داده و جامعه ای عاری از تباهی و ناهنجاری را به وجود می آورند.
معاون سازمان های اجرایی ستاد احیاء استان بااشاره به اینکه جرم و منکر به 2 دسته کلی تقسیم می شوند، خاطرنشان کرد: شعاع و آثار تخریبی جرائمی مانند شرب خمر و استعمال مواد مخدر محدود و منحصر به فرد و یا اطرافیان است.
مسرور ادامه داد: شیوع و انتشار جرائمی مانند اخلال در نظم عمومی، سوء رفتار با مردم، بدحجابی و بی حجابی به دلیل برخورداری از جنبه اجتماعی، جامعه را متألم و متاثر می کند.
وی آثار به جا مانده جرائم واجد جنبه اجتماعی را مخرب تر دانست و افزود: استفاده از امکانات حکومتی در ارتکاب این جرائم، اعتماد مردم را نسبت به نهادهای حکومتی سلب کرده و اعتقاد آنان را نسبت به حاکمان متزلزل می سازد.
معاون سازمان های اجرایی ستاد احیاء استان تاکیدکرد: آثار سوء اجتماعی این دسته از منکرات از آثار شوم منکرات فردی بسیار عمیق تر است.
پایان پیام/
نظر شما