پروفسور محمد علی زلفی گل، رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان عصر گذشته(20 اردیبهشت) در همایش ملی نهج البلاغه در دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت: وحدت حوزه و دانشگاه را باید در برنامه های دینی ارتقا دهیم چرا که این موضوع با حرف عملی نمی شود بلکه باید در جریانات علمی و مذهبی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در همایش ملی نهج البلاغه باید حضور طلاب را داشته باشیم، افزود: متاسفانه در این همایش جای حوزویان خالی است که این موضوع به وحدت حوزه و دانشگاه برمی گردد.
وی با بیان اینکه صحبت کردن در مورد نهج البلاغه کار تخصصی را می طلبد، تصریح کرد: چرا که بیان کردن هر کلمه و جمله ای از حضرت علی (ع) دستور العملی برای زندگی انسان ها است بنابراین باید افراد متخصص در این حوزه وارد شوند.
رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت: اگر قوانین اسلامی را رعایت کنیم و بنای آن را براساس قرآن کریم، صحیفه سجادیه، نهج البلاغه و متون دینی پایه گذاری کنیم در آن موقع است که مدینه فاضله را در جامعه اسلامی ایجاد خواهیم کرد.
زلفی گل خاطرنشان کرد: یکی از جنبه های مثبت ما در دانشگاه بوعلی سینای همدان راه اندازی ورزش باستانی است که هر روز صبح با نام حضرت علی (ع) توسط دانشجویان گفته می شود.
وی افزود: دانشگاه بوعلی سینای همدان در آینده ای نزدیک رشته های نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را برای دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینای همدان ایجاد می کند که امیدوارم خروجی این رشته ها در جهت اشاعه ای فرهنگی دینی باشد.
وی بیان داشت: هنوز استفاده ای که باید از مباحث، مفاهیم و مطالب دینی و قرآنی در دانشگاه ها شود اتفاق نیافتده و این مسئله باید از مجلس شورای اسلامی ایجاد شود و آن موقع است که یک حکومت به معنای واقعی اسلام خواهیم داشت.
مرتضی قائمی، دبیر علمی همایش ملی نهج البلاغه گفت: 563 آثار در چهار رشته روانشناسی، حقوق، اجتماعی و سیاسی به دست ما رسیده است که بیشترین مقالات در رشته روانشناسی است.
وی افزود: 80 داور مقالات دومین همایش ملی نهج البلاغه را ارزیابی می کنند و همچنین به 10 نفر از برگزیدگان امتیاز سفر حج عمره مفرده را می دهیم.
گفتنی است: این همایش به مدت دو روز برپا می شود و در این همایش 47 مقاله خو انده می شود.
پایان پیام/
نظر شما