در تمامی مراکز استانها به سالن تخصصی تئاتر نیاز داریم

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ایجاد سالن تخصصی تئاتر در تمامی مراکز استانهای کشور تاکید کرد و گفت: هر مرکز استان به یک سالن تخصصی تئاتر که در 360 شب سال در آن تئاتر اجرا شود نیازمند است.

به گزارش خبرنگار شبستان، حمید شاه آبادی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز شنبه 23 اردیبهشت در نخستین جشن طرح استقرار گروههای نمایشی در تالار وحدت گفت: امروز برای من روز به یادماندنی است شاید به جرات بگویم که در این دو سالی که در خدمت هنرمندان بودم یک چنین نشستی از آرزوهایم بود.

 

وی سپس خطاب به هنرمندان شهرستانی حاضر در جشن استقرار گروههای نمایشی خاطرنشان کرد: شما کار بزرگی انجام دادید و اگر تلاش مجدانه شما نبود امروز اینجا جمع نبودیم.

 

وی افزود: هر کس بی غرضانه به موضوع تئاتر کشور بنگرد با یک سوال بزرگ مواجه می شود که این همه فاصله چرا پس از 30 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و نگاه عدالت محور که بر حمایت از تک تک آحاد جامعه تاکید دارد این همه فاصله باید بین تئاتر تهران و شهرستانها وجود داشته باشد.

 

شاه آبادی تصریح کرد: البته این به ساختار اداره کل هنرهای نمایشی برمی گردد چون اگر یک تئاتری بخواهد تئاتری بماند ناچار است به تهران بیاید اداره کل هنرهای نمایشی عهده دار اجرای نمایش های معین در سالنهای تحت پوشش است.

 

به گفته معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یک شناسایی از ظرفیت گروهها با دادن پروانه موقت فعالیت از سوی دفتر طرح و استقرار داده شد درنهایت بر حمایت از تئاتر شهرستانها و اجرای عمومی تئاتر در شهرستانها انجامید.

 

شاه آبادی همه سازوکارها اتفاق افتاد که یک برنامه جامعی را برای آینده تئاتر کشور داشته باشیم.

 

شاه آبادی با تاکید بر تولید متون نمایشی ایرانی در سال تولید ملی خاطرنشان کرد: با عنایت به شعار امسال وظیفه و مسئولیت داریم که از تولید آثار ملی هنری ملی حمایت کنیم.

 

وی سپس خاطرنشان کرد: به ثمر رسیدن طرح استقرار گروههای نمایشی حاصل تلاش شبانه روزی دکتر ایزدی در دفتر طرح استقرار است اما باید با نگاه صحیح و چشم اندازی به آینده به این طرح نگاه کنیم و از همه فضاها و ظرفیت ها برای یک نتیجه روشن استفاده کنیم.

 

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: اگر ما از منظر مخاطب به تئاتر نگاه کنیم و اگر نگاه بومی به تئاتر داشته باشیم می بینیم تازه اول راه است و حالا باید به سمت مخاطب خاص حرکت کنیم تئاتر در شهرستانها دوام پیدا نمی کند مگر اینکه درد مخاطب دوا شود.

 

به گفته شاه آبادی 5 سال آینده طرح استقرار باید براساس نیاز امروز شکل بگیرد باید صدها و ژانرهای تئاتر را بشناسیم و آرام آرام نیازها را به آن سمت حرکت دهیم زیرا اگر یک گام مسئولان بردارند مردم ده گام برمی دارند.

 

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ساخت سالنهای تخصصی تئاتر خاطرنشان کرد: در هر مرکز استان ما به یک سالن تخصصی تئاتر نیاز داریم که در این سالن 360 شب سال تئاتر اجرا شود مرکز هنرهای نمایشی گامش را برای اجرای این طرح برداشته است ولی شما هنرمندان نیز باید در تولید آثار هنری ما را حمایت کنید.

 

شاه آبادی همچنین با اشاره به تولید ملی و حرکت هنرمندان در تولید آثار نمایشی ملی خاطرنشان کرد: هر چقدر تولیدات هنرمندان بن مایه های بومی داشته باشد محصولش پردامنه تر و اثرش بیشتر خواهد بود باید به سمت و سوی تولید آثار به شکل رقابتی حرکت کنیم و برای اولین گام لازم است یک کمیته تخصصی تشکیل شود که در این کمیته سه گروه برتر که آثار آنها در ارزیابی ها می تواند بهترین باشد را انتخاب کنند که به فستیوال ها اعزام کنند.

 

وی افزود: باید در چند سال آینده دارای گروههای تخصصی تئاتر در سطربندی های مختلف باشیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 132093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha