مرتضی طاهریان با بیان اینکه دو هزار و 200 کانون های فرهنگی هنری، 5 سال پیش در مساجد کشور فعال بود، به خبرنگار شبستان در تبریز گفت: در این سال ها با رشد صعودی کانون ها رویرو بودیم و تعداد آنها به هشت هزار و 500 کانون افزایش یافت که نوید دهنده یک تحول و تحرک بزرگ فرهنگی در کشور است.
طاهریان با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد سد محکمی در مقابل تهاجم فرهنگی هستند، افزود: دشمنان در اظهارات آشکارشان ائمه جمعه و جماعات، بسیج مقاومت و کانون های فرهنگی هنری را سه مانع اصلی تحقق سیاست ها و برنامه های تهاجم فرهنگی مطرح می کنند که این نشان دهنده تاثیرگذاری و اهمیت فعالیت های ارزشمند این مراکز است.
معاون فرهنگی هنری ستاد عالی ادامه داد: در حال حاضر بحث کانون های فرهنگی هنری مساجد به گفتمان غالب مسئولان تبدیل شده و شخص ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و حتی مراجع عظام تقلید از توسعه و تقویت این مراکز حمایت جدی می کنند.
وی با بیان اینکه متاسفانه کم کاری و کم توجهی به این عرصه در گذشته بسیار بود، تصریح کرد: با وجود افزایش چند برابری اعتبارات و توسعه چند جانبه فعالیت ها و نیز وسیع بودن حوزه مساجد، فعالیت های ارزشمند این کانون ها کمتر نمایان شده است.
طاهریان عنوان کرد: 80 درصد کانون های فرهنگی هنری مساجد در دولت نهم و دهم ایجاد شده است و تا پایان برنامه توسعه پنجم 25 درصد مساجد کشور دارای کانون فرهنگی هنری می شود که 60 درصد افزایش ها و ایجاد کانون ها در مساجد روستاها صورت می گیرد.
وی ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی را در مقایسه با اکثر استان ها بسیار بالا دانست و گفت: بهترین و منسجم ترین کتابخانه و قرائتخانه های مساجد در استان آذربایجان شرقی مستقر هستند.
طاهریان در پایان حمایت استانداری آذربایجان شرقی از کانون های مساجد استان را انتظار به جا و به حق متولیان افتخاری و خادمین این عرصه برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما