به گزارش خبرگزاری شبستان سید باقر پیشنمازی معاون فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان گفت: ساماندهی خرید بلیط ورزشگاه ها و تعریف هویت هواداران نیز از دیگر مواردی است که در فاز مطالعاتی این طرح مورد بررسی قرار میگیرد. ضمن اینکه طرح ایجاد نظام ساماندهی مجموعه های ورزشی با در نظر گرفتن5 عنصر زمان، مکان، تماشاچیان، ورزشکاران و منابع سمعی و بصری در دستور کار معاونت فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان قرار دارد.
وی ادامه داد: پس از طی مراحل کارشناسی، طرح مذکور برای پیاده سازی به ادارات کل ورزش و جوانان استانها ابلاغ خواهد شد.
پیشنمازی در خصوص برنامه های تربیتی این معاونت در حوزه ورزش کشور، افزود: در این زمینه، متون آموزشی برای مربیان ورزش با رویکرد تربیتی در کنار متون فنی و تخصصی ورزشی تدوین شده تا از این طریق، راهبردهای اثرگزاری فرهنگی و معنوی به وسیله مربی به ورزشکار انتقال داده شود.
وی با اشاره به تعدد مشاهده رفتار مثبت و اخلاق مدار از سوی ورزشکاران در میادین ورزشی، اظهار داشت: بارها این افراد به خاطر رفتار شایسته خود مورد تشویق قرار گرفتند، اما همچنان می بایست از طریق فرآیند مربیگری و آموزش های فنی تخصصی و فرهنگی، برای رسیدن به شرایط مطلوبتر تلاش کنیم.
معاون فرهنگی و تربیتی وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: فضاهای ورزشی به مانند سایر اماکن، دارای یکسری نقاط آسیبزا و یکسری ظرفیت های ممتاز است و بهینه سازی شرایط این محیط ها، نیز مستلزم صرف زمان است.
پیشنمازی افزود: برنامهریزی هایی برای ورزشکاران تازه وارد به حوزه حرفه ای ورزش انجام شده تا قبل از کسب شهرت و ثروت، موارد فرهنگی را از طریق مربیان فراگیرند.
وی با بیان اینکه آسیب های وارد شده به بدنه ورزش رضایت بخش نیست، اعلام کرد: اختیاراتی که از طریق آییننامهها، ضوابط و قوانین به فدراسیون ها تفویض شده و کمیته های فرهنگی موجود در آن ها، می تواند از وقوع برخی رویدادهای نامطلوب ورزشی پیشگیری کند.
پیشنمازی با اشاره به جشنواره فرهنگی خاطرات، اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره دسترسی به خاطرات وتجربیات عملی جامعه ورزش و جوانان اعم از قهرمانان، ورزشکاران، مربیان، پیشکسوتان و نخبگان جوان است.
وی افزود: قرار است خاطرات برگزیده به صورت یک کتاب تدوین شود که این امر جز ظرفیت آموزش های غیرمستقیم فرهنگی برای جامعه ورزشی به شمار می آید و به منظور مستندسازی و تولید فیلم های سینمایی، می تواند مفید باشد.
پیشنمازی در خصوص اجرای طرح جامع خانواده پایدار در خراسان رضوی، گفت: این طرح با مشارکت فعال استانداری خراسان رضوی دستاورد خوبی برای این استان محسوب می شود و در حال بررسی هستیم تا در صورت امکان اجرای این برنامه به دیگر استان ها تسری یابد.
به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، معاون فرهنگی و تربیتی وزیر ورزش و جوانان با اشاره به رشد آمار طلاق در کشور و برنامه های در نظر گرفته شده از سوی این معاونت، اظهار داشت: سال گذشته طرح ساماندهی مراکز تخصصی ازدواج و خانواده از سوی معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان همراه با تنظیم پیش نویس آئین نامه ماده 43 قانون برنامه پنجم توسعه به منظور صدور مجوز برای مراکز مشاوره، تهیه شد و تاکنون برای اجرایی شدن این آئین نامه چندین جلسه کارشناسی تشکیل شده است.
وی افزود: با همکاری دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده در این وزارت، طرح یاد شده اجرا و پس از احراز صلاحیت به متقاضیان تاسیس این مراکز، مجوز ارایه خواهد شد.
پیشنمازی خدمات قابل ارایه در این مراکز را شامل مشاوره ازدواج، کلاس های آموزشی برای افراد در آستانه ازدواج و برنامه هایی در خصوص پیشگیری از طلاق عنوان کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با تصویب دولت، این آئین نامه به استان ها ابلاغ خواهد شد تا متقاضیان تاسیس مراکز مشاوره، با مراجعه به ادارات کل ورزش و جوانان در استان ها و تکمیل فرم های مربوطه، صلاحیت تاسیس این مراکز ارایه شود.
پایان پیام/
نظر شما