به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، امید ورزنده، روزنامه نگار کردستانی، شب گذشته ( 26 اردیبهشت) در نشست سه سویه تعامل دولت، رسانه و ملت در مجتمع فجر سنندج، دولت، رسانه و ملت را سه عامل به هم پیوسته خواند و گفت: در کشوری مثل ایران اگر دولت نباشد بقای رسانه بسیار سخت خواهد بود.
به گفته وی، فاصله بین رسانه و مردم در عصر حاضر به یک فاصله کهکشانی تبدیل شده است که باید به دنبال علل و عوامل ایجاد این امر باشیم.
وی با بیان اینکه تعداد روزنامه ها و هفته نامه ها به طور قابل ملاحظه ای نسبت به 10 تا 15 سال گذشته افزایش داشته است، تصریح کرد: متاسفانه با وجود افزایش کمی تعداد روزنامه ها و هفته نامه ها شاهد کم شدن حس همدلی بین مخاطب و رسانه هستیم.
این استاد دانشگاه به بیان آسیب های موجود در حوزه رسانه پرداخت و بیان داشت: نبود تحصیلات آکادمیک باعث شده بیشترین دغدغه اهالی مطبوعات پرکردن صفحات روزنامه، هفته نامه باشد و به چگونه نوشتن اهمیت نمی دهند.
ورزنده بیان داشت: وجود شباهت های زیادی از لحاظ فرم و محتوا بین روزنامه ها و هفته نامه ها عامل موثری در ایجاد فاصله نجومی بین خوانندگان و روزنامه شده است.
وی عنوان کرد: عدم استقلال مالی اهالی مطبوعات موجب دلزدگی و کاهش رغبت و شوق روزنامه نگاران شده که این نیز یکی از عوامل کاهش جذب مخاطب است.
وی به تفاوت روزنامه نگاران در کلان شهرها و شهرهای کوچک پرداخت و تصریح کرد: در کلان شهرها روزنامه نگاران به اتفاق ها و رخدادهای جامعه به موقع عکس العمل نشان می دهند که در سنندج این امر مشاهده نمی شود.
این روزنامه نگار کردستانی ادامه داد: عدم به چالش کشیدن به موقع رویدادهای موجود در جامعه در شهرهای کوچک موجب شده مردم رغبت کمتری به مطالعه هفته نامه های محلی نشان دهند و بیشتر به روزنامه های سراسری روی آورند.
گفتنی است، نشست سه سویه تعامل دولت، رسانه و ملت از جمله برنامه های ششمین جشنواره مطبوعات غرب کشور در سنندج بود.
پایان پیام/
نظر شما