به گزارش خبرنگار شبستان، اولین جشنواره پیشنگاران مطبوعات کشور با هدف تجلیل و تکریم از روزنامهنگاران پیشکسوت کشور و افرادی که سالهای سال در ساحت روشنگری، رشد و آگاهیهای عمومی مجاهدت و تلاش کردهاند، با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت ارشاد، شامگاه 27 اردیبهشت ماه در محل باغ زیبا برگزار شد.
«سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم ضمن اشاره به قرار داشتن در دوره جنگ نرم، گفت: دوران جنگ نرم و رسانهای مسالهای نیست که بتوان آن را توهم و سطحی جلوه داد، بلکه باید همگان ضمن کنار گذاشتن اختلاف نظرها و در نظر گرفتن منافع و مصالح کشور، برای مقابله با دشمنان به طور جدی وارد این عرصه شویم.
وی نقش مطبوعات و رسانهها در این عرصه را برای مقابله جدی با دشمنان بسیار تاثیرگذار و مهم دانست و قشر روزنامه نگاران را مظلوم خواند و در این باره توضیح داد: امسال برای اولین بار در روز جهانی ارتباطات، به بُعد نرم افزاری مطبوعات پرداخته شده است. امروز شاهد تحولات شگفتی در حوزه فنآوری نرم افزاری در مطبوعات هستیم که بیش از گذشته به مساله محتوا توجه شده است.
حسینی به نامگذاری سال جاری به نام تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، اشاره کرد و افزود: مطبوعات برای انعکاس دستآوردها، پیشرفتها و تبلیغ کالاهای ایرانی در سال 91 بیشتر توجه داشته باشند، چرا که با تحقق نامگذاری امسال، ضمن فرهنگ سازی از طریق مطبوعات، باید اقدامات ریشهای و عمیق نیز انجام داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نظام سلطه جهانی و سرمایهداری با ترفندهای مختلف در حال چهرهسازی و قدرتنمایی است، گفت: این نظام سلطه همواره در صدد است تا از طریق دست گرفتن قدرت رسانهای دنیا، در راستای تخریب دیگران به ویژه جهان اسلام و ایران تلاش کند.
وی با تاکید بر اینکه اخبار باید با تحلیل، تحقیق و اطلاعات درست و تاثیر همراه باشد، افزود: در این صورت است که این اخبار موثر واقع میشود و مورد استفاده مخاطبان قرار میگیرد؛ چرا که هر چه اخبار دارای پشتوانه تحقیقاتی و تحلیل همراه با ذکر منبع باشد، قطعا تاثیرگذاری آن برای مردم بیشتر میشود.
سیدمحمد حسینی در بخش دیگری از سخنانش به جای خالی فضای نقد در مطبوعات کشور اشاره و خاطرنشان کرد: در فضای مطبوعات کشور باید نقد منصفانه و بیان واقعیت به دور از جنجال آفرینی و تخریب افراد حاکم شود.
وی اضافه کرد: یکی از اهداف و رسالتهای اصلی مطبوعات و اهالی رسانه، نظارت بر امور کشور است و در این ارتباط هر چه مطبوعات سالم تر عمل کند، قطعا در کشور و اداره آن موثرتر خواهد بود.
وزیر ارشاد تاکید کرد: هر چه سطح سواد رسانهای و آموزش در کشور بیشتر باشد قطعاً تاثیرگذاری بیشتری در امور پدید میآید.
بر اساس این گزارش، در پایان این مراسم از سه استاد پیشکسوت عرصه خبری و تعدادی از اهالی رسانه که در جشنواره فصلی مطبوعات برگزیده شدند، توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما