به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمد اسماعیل حافظی، مدیرعامل سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین گفت: بوستان بانوان یکی از انواع بوستان های موضوعی است که محیطی سالم، پر نشاط و امن برای ورزش، تفریح و انجام فعالیت های مخصوص بانوان پدید می آورد.
وی ادامه داد: این نوع از بوستان ها در سال های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته و در بسیاری از شهرهای کشور مانند تهران، قزوین، زنجان، دزفول و بروجرد به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین با اشاره به استقبال بانوان قزوینی از بوستان بانوان، تصریح کرد: برهمین اساس و بنا به درخواست مدیریت منطقه دو شهرداری، سازمان خدمات طراحی در مرداد ماه سال 89 طراحی فاز دوم و سوم بوستان بانوان در زمین ضلع شرقی بوستان فعلی را در دستور کار خود قرار داد و پس از انجام مراحل طراحی در آذر ماه سال جاری، فاز دوم طرح برای اجرا به حوزه منطقه دو شهرداری ارسال شد.
وی توضیح داد: بوستان بانوان موجود در زمینی به مساحت 27 هزار متر مربع احداث و به بهره برداری رسیده و سایتی که برای توسعه این بوستان درنظرگرفته شده در دوبخش جدا از هم قرار گرفته است.
حافظی اعلام کرد: فاز دوم طرح شامل زمین بخش شـرقی به مساحت 9 هزار و 765 مترمربع است که از شمال به بلوار بهشتی، از شرق به میدان شهید بابایی و خیابان دهخدا و از غرب و جنوب، به بوستان بانوان فعلی منتهی شده و هم اکنون در مرحله اجرا است.
مدیرعامل سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین در خصوص فاز سوم طرح بوستان بانوان، گفت: این بخش زمین، بخش غربی است که دارای مساحت 10 هزار و 330مترمربع است و هم اکنون برای کاشت و تولید سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد.
وی یادآور شد: بخش غربی این زمین از شمال به بلوار بهشتی، از غرب به بلوار دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، از شرق به بوستان موجود و از جنوب به خیابان هزار جریب منتهی می شود که به عنوان فاز سوم بوستان بانوان طراحی و برای اجرا به دستگاه بهره بردار سپرده شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری قزوین، حافظی اضافه کرد: با توجه به وجود درختان بسیاری که برخی از آنها کهنسال نیز هستند، اولویت طراحی در این بخش، حفظ درختان موجود و طراحی سازگار با طبیعت و بستر سایت در نظر گرفته شد.
وی در خصوص عمده ترین عملکردها و مکان های احداثی این بخش از بوستان، اظهار کرد: ورودی، مسیر پیاده روی، رواق سبز، آلاچیق و فضای نشستن، باغچه های کاشت گیاهان دارویی، نمایشگاه عرضه تولیدات بانوان سرپرست خانوار، محوطه بازی کودکان، کرت های سبزی کاری، غرفه فروش محصولات فرهنگی و ایستگاه روزنامه خوانی در طراحی این بوستان در نظر گرفته شده است.
پایان پیام/
نظر شما