عباس لطیفی، معاون امور توانبخشی بهزیستی استان مرکزی به خبرنگار شبستان در اراک، گفت: معلولان جسمی و حرکتی و افراد کم توان ذهنی همانند سایر افراد جامعه شهروندانی هستند که نیازمند توجه مسئولان و مردم هستند.
وی با اشاره به اینکه قانون جامع حمایت از معلولان در قالب 16 ماده و 24 تبصره به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، افزود: توجه به این قانون نوعی ارزش نهادن به این عزیزان که جزیی از اجتماع هستند، است.
لطیفی خاطر نشان کرد: حقوق شهروندی، بازتوانی و توانمندسازی معلولان، سلامت و تندرستی در ابعاد جسمی، روحی، روانی و اجتماعی، مناسب سازی فضاها، اماکن شهری و عمومی، اشتغال، آموزش و تحصیلات، مراکز ویژه اعم از نگهداری، توانبخشی و حرفه آموزی و حمایت های حقوقی و مالی از معلولان از مهمترین محورهای این قانون است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان مرکزی ادامه داد: معلولان بخشی از این جامعه هستند که نیازهای آنان باید مورد توجه جدی قرار گیرد و بی توجهی به خواسته آنان بی عدالتی است.
لطیفی با بیان اینکه معلولیت محدودیت نیست، خاطر نشان کرد: امید است دستگاه هایی که مکلف به اجرای این قانون هستند، وظایف خود را در راستای خدمت رسانی به معلولان به بهترین شکل ممکن انجام دهند.
وی با بیان اینکه در شانزدهم اردیبهشت 1383 قانون جامع حمایت از معلولان به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، ادامه داد: در حال حاضر حدود 23 هزار معلول تحت حمایت بهزیستی این استان هستند.
معاون توانبخشی بهزیستی استان مرکزی در ادامه اضافه کرد: این قانون در قالب 16 ماده و24 تبصره است و در آن توجهات ویژه ای به پدیده معلولیت و معلولان شده است.
لطیفی ادامه داد: امید است دستگاههای متعددی که در قانون به آنها اشاره شده و وظایفی در راستای خدمت رسانی به معلولان بر عهده آنها گذاشته شده، بتوانند اقدامات مفیدی در این زمینه داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما