به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، طالب محمدی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کردستان، ظهر امروز (31 اردیبهشت) در نخستین همایش توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش استان کردستان در سنندج، اظهار داشت: آموزش های مهارتی و کارآفرینی توسعه اشتغال کشور را فراهم می کند.
وی افزود: ارتقای شاخص های کمی و کیفی در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی به دانش آموزان می تواند نقش به سزایی را در تأمین نیروی انسانی کارآمد و توسعه پایدار کشور ایفا کند.
محمدی تصریح کرد: هم اکنون از جمعیت 38 هزار نفری دانش آموزان متوسطه کردستان بیش از 42 درصد در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش مشغول به تحصیل هستند.
وی اظهار داشت: فعالیت 102 آموزشکده فنی و حرفه و کاردانش و ارائه خدمات آموزش در قالب 60 رشته کاردانش و 24رشته فنی حرفه ای با هدف پاسخگویی به نیازهای بازار کار و توسعه زیرساخت های توسعه ای استان از جمله دستاوردهایی است که در چند سال اخیر د راین حوزه محقق شده است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان خاطر نشان کرد: بر اساس سیاست های ابلاغی و اسناد توسعه ای چشم انداز 20 ساله نظام، سیاست های اشتغال کشور، نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید سهم آموزش های فنی و حرفه در بین جوانان و نوجوانان افزایش یابد.
محمدی افزود: در همین راستا در استان کردستان فعالیت های گسترده ای برای ارتقای شاخص های کمی و کیفی آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش صورت گرفته و موفقیت های بسیاری نیز در سطح ملی کسب شده است.
وی عنوان کرد: کسب رتبه برتر کشوری در راستای ارتقای شاخص های توسعه در پایه های دوم و سوم متوسطه، قرارگرفتن در بین چهاراستان برتر کشور در توسعه پایه دوم متوسطه، کسب 5 رتبه برتر کشوری توسط دانش آموزان نخبه استان و رشد 6درصدی دانش آموزان رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش از جمله موفقیت های کسب شده در سال تحصیلی جاری بوده است.
پایان پیام/
نظر شما