به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، موسی سنچولی، جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان در اولین نشست تیم های ارزشیابی عفاف و حجاب سیستان و بلوچستان که در محل ستاد احیاء استان برگزار شد، اظهار داشت: مقوله حجاب از ارزندهترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی - اسلامی محسوب می شود که پیشینه آن به قبل از ورود اسلام بر می گردد.
وی به جایگاه مقوله عفاف و حجاب در کشورمان اشاره کرد و افزود: اکنون فرهنگ عفاف و حجاب در فرهنگ اسلامی به اوج تعالی و منتهای ارزش و اعتبار خود رسیده است.
جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان ادامه داد: نهادینه سازی فریضتین امر به معروف و نهی از منکر و بازرسی عفاف و حجاب ادارات و نهادها دو وظیفه و سیاست راهبردی ستادهای احیاء امر به معروف و نهی از منکر در سطح کشور است.
وی در ادامه به چگونگی اجرای برنامه های تیمهای ارزشیابی عفاف و حجاب در استان پرداخت و بر دقت بازرسان در انجام بازرسی ها تاکید کرد.
در ادامه این جلسه معاون نظارت و پیگیری ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان نیز گفت: تاکنون از 333 اداره و ادارات تابعه در سطح استان در خصوص عملکرد عفاف و حجاب، ارزیابی صورت گرفته است.
محمد سندگل ادامه داد: تاکنون405 شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و نهادها در سطح استان مورد ارزیابی قرار گرفته و برای تمامی آنها کارنامه ارزشیابی صادر گردیده است.
در ادامه این جلسه برنامه های سالجاری تیم های ارزشیابی عفاف و حجاب به بازرسان ابلاغ شد و اعضا به بحث و تبادل نظر و ارائه پیشنهادات پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما