مرزبانی از ارزش های فرهگنی، دفاعی مقدس و ارزشمند است

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، مرزبانی از ارزش های فرهنگی و دینی در عصر پیچیده ارتباطات را دفاعی ارزشمند و جهادی مستمر دانست.

حجت الاسلام محمدرضا بابازاده، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، به خبرنگار شبستان گفت: در عصری که شبکه های پیچیده ارتباطی و اطلاع رسانی، توسط قدرت های غربی، اقصی نقاط جهان را بمباران فرهنگی می کنند، مولدان فرهنگ دینی باید از ارزش های فرهنگی خود پاسداری کنند.
 

این مسئول، تصریح کرد: مسئولان فرهنگی در دو عرصه وظایف سنگینی را بر عهده دارند، نخست در عرصه داخلی به منظور بستر سازی مناسب جهت توسعه فرهنگ دینی و دوم در عرصه خارجی که ارائه الگو های فرهنگ اسلامی را دربر می گیرد.


وی ادامه داد: زمانی که باورهای اسلامی و دستورات قرآنی در متن جامعه حاکم شود در واقع توانسته ایم برنامه ای جامع برای دنیا و آخرت را در دست بگیریم و لذا مسئولان فرهنگی موظفند علاوه بر امور مادی به امور اخروی نیز اهتمام داشته باشند.


بابازاده، با اشاره به هدایت جریان رشد فرهنگی در جامعه، تصریح کرد: در یک جامعه فرهنگی و اسلامی هنر باید منطبق با موازین اسلامی باشد و این امر می طلبد  در این مسئله تیز بین تر از همیشه باشیم.


وی افزود: در عرصه خارجی نیز باید بسیار دقیق و موشکافانه وارد شویم و الگویی واقعی و مطابق با شرایط زمانی جهان حاضر از فرهنگ دینی ارائه دهیم.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی،  با تاکید بر عمق مبانی اسلامی و فرهنگ اسلامی در جوامع، گفت: در برابر این همه نیاز و این همه استفهام در داخل و خارج بر حسب اوضاع جدید سیاسی، نظام جمهوری اسلامی به عنوان پایگاه دین اسلام باید برای عرضه کردن واقعیت های اسلام و نظام حاضر طرح های فرهنگی بسیار عمیق و گسترده ای را که برگرفته از آیات و احادیث می باشد را ارائه دهد.


وی خاطرنشان کرد: ما اگر امروز خود را پایگاه دین اسلام می دانیم باید عملکرد خود را به جهانیان نشان دهیم چرا که اگر ما خوب عمل نکنیم، ما دچار ضعف و سستی شویم و خدای نکرده نتوانیم به رسالت خود به درستی عمل کینم، جهانیان و مخصوصا غرب خواهد گفت:" اسلام نتوانست".


بابازاده، روحانیت را یکی از عوامل موثر در توسعه فرهنگ دینی عنوان کرد و اظهار داشت: در نظام اسلامی و به ویژه در جامعه شیعی، وظیفه گسترش و تعمیق مبانی تفکر اسلامی، عمدتا بر عهده روحانیان بوده است و این قشر از جامعه همواره به اتکا به برخی ویژگی های شایسته خود توانسته اند رهبری بسیاری از نهضت های اسلامی و دینی را عهده دار شوند.


این مسئول، اضافه کرد: یکی از ویژگی هایی که روحانیان را در جوامع اسلامی پیشتاز کرده است، مردمی بودن آنهاست و آنان از جنس خود مردم هستند و دردها و رنج های مردم را به خوبی می شناسند، پس می توانند در گسترش فرهنگ اسلامی قدم های سازنده ای را بردارند.


وی، با اشاره به تاریخ روحانیت در اسلام، گفت: روحانیان در طول تاریخ همواره با درباریان و مسائل حکومتی وابسطه به دربار مشکل داشته اند و این مسئله باعث نوعی استقلال مالی آنان شد که در نتیجه اعتماد مردم را جلب کرده و تبدیل به قشری مردمی شدند و با گذشت زمان توانستند صلاحیت رهبری نهضت های مردمی و اسلامی را کسب کنند.


بابازاده افزود: انقلاب اسلامی توانست پرچم اسلام را به زیبایی به اهتزاز درآورده و باعث بیداری جهان اسلام شود، پس در عصر حاضر تبیین مبانی انقلاب و اسلام مسئولیت روحانیان مبارز است.


پایان پیام/

کد خبر 136966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha