قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با اشاره به ارائه آموزشهای کارآفرینی به 10 هزار مددجوی کردستانی در سال گذشته به خبرنگار شبستان گفت: ضرورت آموزشهای کارآفرینی برای بازار کار موجب در اولویت قرار گرفتن این آموزشها به مددجویان در برنامههای کمیته امداد کردستان است.
وی خاطرنشان کرد: با اختصاص سهمیه آموزشهای کارآفرینی به کمیته امداد امام (ره)، مددجویانی که دارای استعدادهای درخشان هستند و از تواناییها و ایدههای خلاقانه و کارآفرینانه برخوردارند، شناسایی و در ارائه تسهیلات توسعه و گسترش کارآفرینی، مورد پشتیبانی برنامههای دولت قرار میگیرند.
به گفته وی، بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته و با مشارکت دستگاههای ذیربط در سال گذشته بیش از 10 هزار مددجوی جویای کار در کردستان هر کدام به میزان 10 ساعت مبانی آموزشهای کارآفرینی را فرا گرفتند.
به گفته موسینژاد، در سال گذشته توسط جهاد دانشگاهی به هفت هزار مددجوی این نهاد آموزشهای کارآفرینی ارائه و سه هزار مددجوی دیگر نیز توسط دیگر نهادها همچون فنی و حرفهای آموزشهای فنی و حرفهای در رشتههای مختلف دیدهاند.
این مقام مسئول به انعقاد تفاهمنامه جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) با جهاد دانشگاهی همزمان با حضور رئیس جهاد دانشگاهی کشور در سنندج اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه به منظور تعمیق، توسعه و ارتقای زمینههای همکاری مشترک، بهرهمندی از ظرفیتهای موجود، افزایش تعاملات دو جانبه و توسعه کمی و کیفی خدمات به گروه های مخاطب و اتخاذ تصمیمات و اقدامات موثر و کارآمد منعقد شده است.
به گفته مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، انجام وظایف الهی و تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه توسعه فعالیتهای فرهنگی، علمی، تحقیقاتی به منظور مدلهای علمی در امور توسعه و ارتباط هدفمند با مراکز فرهنگی، علمی، تحقیقاتی و آموزشی به منظور بهرهگیری از مدلهای علمی در امور توسعه از مهمترین اهداف انعقاد تفاهم نامه است.
موسینژاد خاطرنشان کرد: برنامهریزی در زمینه فعالیتهای فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و همچنین بهرهمندی از توان فرهنگی، فکری، پژوهشی، کارگاهی و کتابخانهای فضای فیزیکی و تبادل اطلاعات در زمینههای مختلف و بهرهگیری از توان، خلاقیت و تجربیات طرفین از جمله موارد همکاری مندرج در این تفاهم نامه است.
به گفته وی، فراهم نمودن زمینههای لازم به منظور بهرهمندی از امکانات مادی، معنوی و ظرفیتهای نیروی انسانی دو طرف، تشکیل کارگروههای مشترک فرهنگی، اشتغال، آموزش، پژوهش به منظور توانمندسازی و ارتقا برنامههای کمی و کیفی در راتای اهداف و برنامههای کلان نظام و مشارکت در برگزاری همایشها، جشنوارهها، نمایشگاهها و سمینارها از دیگر موارد همکاری طرفین در این تفاهمنامه است.
وی در اولویت قرار دادن عناوین فرهنگی، اشتغال، آموزش و پژوهشی و تحقیقاتی توافق شده با کمیته امداد امام(ره) از جمله تعهدات جهاد دانشگاهی بر اساس این تفاهمنامه عنوان کرد و گفت: طراحی نیازهای آموزشی و پژوهشی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان و تدوین برنامههای مورد نیاز از دیگر تعهدات جهاد دانشگاهی خواهد بود.
موسینژاد خاطرنشان کرد: برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت مورد نیاز امداد، انتشار مقالات علمی حاصل از نتایج پروژههای تحقیقاتی مصوب به نام مشترک، تالیف، ترجمه و انتشار مراجع، متون و کتب علمی مورد نیاز کمیته امداد و برگزاری سمینارها و همایشهای آموزشی پژوهشی و فرهنگی مورد نیاز کمیته امداد از موارد تعهد جهاد دانشگاهی استان در این تفاهمنامه دوجانبه است.
وی تامین نیروی متخصص به منظور اجرای دورههای آموزشی و پژوهشی مورد نیاز کمیته امداد و نظارت برحسن اجرای دورههای آموزشی و پروژههای تحقیقاتی از دیگر تعهداد جهاد دانشگاهی خواهد بود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان تصریح کرد: پوشش خبری تمامی اخبار این نهاد از طریق دو خبرگزاری ایکنا و ایسنا، برگزاری اردوهای علمی، پژوهشی، سیاحتی زیارتی به صورت مشترک در قالب طرح ملی ایران مرز پر گوهر و بازنگری، ویرایش و روزآمد کردن دورههای آموزشی مورد نیاز کمیته امداد از مهمترین تعهدات جهاد دانشگاهی استانی در این تفاهم نامه است.
موسینژاد به رسمیت شناختن حق و حقوق مادی و معنوی جهاد در خصوص نتایج حاصل از فعالیتهای مشترک و معرفی افراد مورد نظر به نمایندگان شهرستانی جهاد به منظور برگزاری کلاسهای آموزش کارآفرینی و سایر رشتههای آموزشی را از تعهدات کمیته امداد امام خمینی(ره) مندرج در این تفاهم نامه ذکر کرد.
وی در پایان مدت زمان اجرای این تفاهم نامه را دوسال عنوان کرد و افزود: با اعلام قبلی یکی از طرفین این تفاهم نامه قابل فسخ و در صورت تمایل طرفین نیز قابل تمدید خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما