به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی ماندگاری، استاد حوزه علمیه قم، امروز(10 خرداد) در همایش روحانیت، وظایف و آرمان ها از دیدگاه امام خمینی و رهبر معظم انقلاب، گفت: اصلی ترین وظیفه یک روحانی، حوزوی و حوزه های علمیه در جمهوری اسلامی ایران که ثمره شهدا، امام راحل و تحمل سختی هاست، این است که به مردم معرفت بدهیم.
وی افزود: همه ما رفتارها، پدیده ها، اشیاء، مسائل و غیره را ارزیابی می کنیم و هرکس برای ارزیابی خود یک ملاک و معیار دارد.
حجت الاسلام ماندگاری ادامه داد: دنیای مادی هر چه جلوتر می رود ملاک های ارزیابی اش نیز مادی تر می شود و وقتی ملاک و معیار ظاهری باشد شیطان راحت تر می تواند وارد عرصه شود.
وی اظهار داشت: تا چشم غیب بین خود را باز نکنیم هدایت نمی شویم، اولین وظیفه ما بازکردن چشم غیب بین مردم است تا هدایت شوند.
حجت الاسلام ماندگاری اذعان داشت: انقلاب و امام راحل در این عالم ملاک ارزیابی را عوض کردند بنابراین وظیفه حوزه های علمیه است که ملاک های ارزیابی را بشناسند و تحقیق کنند.
این استاد حوزه اضافه کرد: اولین ملاک ارزیابی که بالاترین انقلاب امام راحل بود، ملاک، میزان فهم و معرفت انسان ها است، هم در قالب مبلغ مذهبی و هم در قالب سرباز روح الله باید به مردم معرفت بدهیم.
حجت الاسلام ماندگاری گفت: مردم در حوادث اخیر و به خصوص حوادث سال 88 و (9 دی) اثبات کردند که خواص جامعه را از این جهت قبول دارند که پر و بال ولایتند.
وی به دومین ملاک ارزیابی اشاره کرد و افزود: ملاک ارزیابی دوم دین داری و عمل به دین است، امام آمد تا حکومت ها و مسئولان را براساس تقوا ارزیابی کند.
حجت الاسلام ماندگاری یادآور شد: ملاک سوم نیز میزان مجاهدت آدم ها است، ملاک ارزیابی شهرت و ثروت نیست بلکه جانفشانی است.
وی تصریح کرد: امام به دنیا سه چیز یاد داد، ما هم باید خود یاد بگیریم و هم به دنیا یاد بدهیم که معرفت، تقوا و مجاهدت ملاک های ارزیابی هستند.
پایان پیام/
نظر شما