شاخص‌های جدید ارزیابی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از ابلاغ شاخص‌های جدید ارزیابی کانون‌های قرآن و عترت این دانشگاه خبر داد.


به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالمجید طالب‌تاش، معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کانون‌های قرآن و عترت واحدها و مراکز دانشگاهی براساس شاخص‌های جدید و تعیین شده در جلسه دبیران شورای قرآن و عترت مناطق دانشگاهی ارزیابی می‌شوند.

وی افزود: بر اساس برنامه‌های راهبردی معاونت فرهنگی، ارزیابی سالانه کانون‌های قرآن و عترت در دستور کار تابستانه پژوهشکده قرار گرفته است که با حضور مدیران فرهنگی مناطق، مدیران کل فرهنگی و کارشناسان پژوهشکده قرآن و عترت در مناطق هفده‌گانه دانشگاه عملکرد یک سال گذشته کانون‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

طالب‌تاش با اشاره به تعریف شاخص‌های ارزیابی در 18 عنوان کلی، مهم‌ترین آنها را حضور فعال و همراه با کیفیت در مسابقات سراسری قرآن و عترت، جشنواره هنر و ادبیات دینی، پویایی جلسات تفسیر قرآن، نشست‌های علمی تخصصی قرآنی برشمرد.

 

همچنین کرسی‌های نظریه‌پردازی، کرسی‌های آزاداندیشی قرآنی، تولید نشریات قرآنی، تشکیل کانون‌های قرآن و عترت دانشجویی، بهره‌گیری از فضای مجازی در فرآیند تبلیغ قرآنی و برنامه‌های محتوایی، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ برای دانشجویان و تولید کتاب و نرم‌افزارهای قرآنی نیز از دیگر شاخص هایی است که وی آنها در ارزیابی مهم اعلام کرد.

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: عنوان کانون‌های قرآن و عترت در هر واحد دانشگاهی، به خودی خود برای دانشجویان و استادان جاذبه‌دار است که مسئولان کانون‌ها می‌توانند با استفاده از این بستر ارزشمند در افزایش علاقه دانشجویان و استادان به کانون‌ها تأثیرگذار باشند. به گونه‌ای که همچون پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) با شفقت و دلسوزی بر هدایت‌گری متمرکز شوند و تمام تلاش خویش را به ایجاد بستر برای آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با فرهنگ و معارف قرآن کریم به کار گیرند.

 

وی تاکید کرد: مؤلفه‌هایی که ذکر شد جزء شاخص‌های اصلی ارزیابی کانون‌های قرآن و عترت به شمار می‌رود که بر پایه حضور فعال و جدی دانشجویان در برنامه‌های کانون‌ها طراحی شده است، چرا که حضور جدی دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های قرآنی در کانون‌ها می‌تواند پویایی و سرزندگی کانون‌های قرآن و عترت را تضمین کند و برنامه‌ها را بیش از پیش به سمت کیفیت افزایی جلو ببرد.

طالب‌تاش افزود: کانون های قرآن و عترت می بایست طی یک بازه زمانی دو ماهه در تابستان سال جاری فعالیت‌های انجام شده را، بر اساس برنامه راهبردی معاونت فرهنگی دانشگاه که از قبل مستندسازی شده است، ارائه دهند و در یک رقابت مثبت و سازنده مورد ارزیابی قرار گیرند.

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی افزود: انسجام در فعالیت‌های قرآنی براساس برنامه‌ریزی راهبردی با حضور حداقل یک کارشناس از بانوان و یک کارشناس از آقایان در هر واحد دانشگاهی اختصاص به دانشگاه آزاد اسلامی دارد که همین امر ضمن متمایز کردن فعالیت‌های قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی، مسئولیت کانون‌های این دانشگاه را نیز مضاعف می‌کند.
پایان پیام/

 

کد خبر 138301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha