امام خمینی(ره) رمز جاودانه شدن را از مکتب اسلام دریافت

معاون توسعه و مدیریت منابع بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه امام (ره) رمز جاودانه شدن را از مکتب اسلام دریافت، گفت: ایشان به خوبی دریافت که جاودانه شدن تنها در اتصال به دین و پیروی از مکتب قرآن به دست می آید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، شامگاه دیروز (12 خرداد) و در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، ویژه برنامه " محبوب قرن" با حضور دکتر "حشمت الله قنبری" معاون توسعه و مدیریت منابع بعثه مقام معظم رهبری، "اسماعیل نجار" استاندار کرمان و جمعی از مسئولین و بسیاری از دلسوختگان و ارادتمندان به امام راحل کبیر در محل تالار عماد شهر کرمان برگزار شد.

 

در این مراسم دکتر قنبری با اشاره به اینکه در باور عمومی همه بر این تصورند که بقا فقط مخصوص ذات اقدس الهی است و انسان ها با مرگ به حاشیه می روند، گفت: بعضی ها برای اثبات بقاء و جاودانگی خداوند از این باور استفاده می کنند که بسیار غلط و اشتباه است چرا که ضرورت فانی بودن برای تثبیت بقاء مقام الهی معنی ندارد.

 

وی تصریح کرد: خداوند برای اثبات مقام ربانی و کبریایی بودن خود نیازی به حیات و ممات بندگانش ندارد.

 

معاون توسعه و مدیریت منابع بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم در این مورد به مخلوقات خود بشارت می دهد، خاطرنشان کرد: خداوند بشارت می دهد کسانی که خود را تحت تربیت الهی قرار دهند و وجه الله شوند، جاودانه شده و اصلا آنها برای فنا شدن خلق نمی شوند.

 

وی با اشاره به خصوصیات و ویژگی های موجود در امام خمینی (ره)، گفت: این تعلق به دنیا داشتن و جزئی از دنیا شدن باعث نابودی می شود، اما کسی که برتر از دنیا شد، هرگز میرا نشده و تازه پس از مرگ محبوب می شود.

 

سخنران ویژه برنامه " محبوب قرن" با بیان اینکه امام خمینی (ره) رمز جاودانه شدن را از مکتب دین اسلام دریافت کرد، افزود: ایشان به خوبی دریافت که بقاء پیدا کردن و جاودانه شدن تنها در اتصال به دین و پیروی کردن از مکتب قرآن به دست می آید.

 

وی تاکید کرد: امام راحل بر همین اساس، امر به معروف و نهی از منکر را برخاسته از آنچه که خداوند تبیین کرده است، ادا کرد، نه آنچه که خودش دلش می خواست.

 

این تحلیل گر تاریخ سیاسی اسلام، با اشاره به زمان تبعید حضرت امام ( ره)، خاطر نشان کرد: ایشان با وجود اینکه در زمان تبعید بسیار غریب بود اما چهره او هرگز شکسته و منفصل نبود زیرا به خدای خود متصل بود.

 

وی با بیان اینکه تبعید برای امام مکانی شد برای برنامه ریزی و تبیین یک نظام جامع حکومت دینی و اسلامی، گفت: امام از سال 42 تا سال 56 تربیت مردم را عوض کرد و آنان را آماده یک انقلاب بزرگ اسلامی ساخت.

 

دکتر قنبری، امام خمینی (ره) را به دور از هرگونه حق و حدی نسبت به خودش معرفی کرد و اظهار داشت: امام در هنگام ورود به کشور در پاسخ به سوال خبرنگاران فرمود: " هیچ احساسی ندارم " واین جمله به این معنا نیست که او نسبت به مردم و این استقبال بی نظیر دوست دارانش بی اعتنا است، بلکه این معنا را دارد که او برای به پیروزی رسیدن اسلام و انقلاب هیچ حقی را برای خود و اطرافیان قائل نیست و پیغمبر گرامی اسلام (ص) نیز هنگام ورود به مدینه، خانه خودش را به شتری سپرد که به فرمانش حرکت می کرد تا حقی بر گردن خود و طمع کاران نگذارد.

 

وی افزود: امام (ره) نظامی را معماری کرد که هنوز پس از سال ها همان اقتدار را دارد و نشان داد که راه وجه الله شدن و جاودانه شدن برای همه انسان ها باز است.

 

معاون توسعه و مدیریت منابع بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه با همه این پیروزی های بوجود آمده، امام بسیار از داخل و خارج کشور در حلقه فساد و فتنه گروه های ضد انقلاب محاصره بودند، گفت: اذیت هایی را که بر امام وارد می کردند نه تنها او را از ادامه هدف باز نمی داشت، بلکه بر علو درجات او نیز اضافه کرد و این نشانه اتصال به خدا بود.

 

سخنران ویژه برنامه " محبوب قرن" در کرمان، مردم ایران را از جهت دشمن شناسی و تبعیت از امام حق دارای امتیاز دانست و خاطر نشان کرد: سعادت کشور ما در این است که همه مردم در هر طبقه از جامعه و طرز تفکری زندگی در سایه ولایت دین اسلام را عزت و سرافرازی خود می دانند و از این اصل کوتاه نمی آیند.

 

لازم به ذکر است، ویژه برنامه " محبوب قرن" به همت کانون فرهنگی تبلیغی روضه العباس (ع) وبا همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان برگزار شد که با برنامه هایی همچون اجرای گروه همخوانی ذاکرین و مدیحه سرایی محسن طاهری همراه بود.


پایان پیام/
 

کد خبر 138636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha