«ما می توانیم» امام راحل میراثی ارزشمند برای ملت ایران است

امام جمعه شهرستان ابهر با تبیین ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) گفت: جمله "ما می توانیم" امام راحل میراثی ارزشمند برای ملت ایران است.

حجت الاسلام جعفر رحیمی، امام جمعه شهرستان ابهر به خبرنگار شبستان گفت: جمله ما می توانیم امام خمینی(ره) چه زیبا این توانستن را در بین ملت و جوانان نهادینه کرد و به عنوان میراثی ماندگار در بین ملت ایران به یادگار گذاشت.
 

وی با اشاره به اینکه با آمدن نام ایشان هنوز هم شجاعت در رگ های ملت می جوشد، ادامه داد: شجاعت همان رقم زدن غیر ممکن ها و شدن آنچه محال به نظر می رسد در جامعه است.


حجت الاسلام رحیمی به معجزه وحدت کلمه حضرت امام اشاره کرد و گفت: ایشان به تحول در اندیشه ها و بیداری مردم اعتماد راسخ داشتند و از دوران به وقوع پیوستن انقلاب وقتی گروهی از مبارزان در نجف به خدمت ایشان رسیده و پیشنهاد مبارزه مسلحانه را به آن حضرت دادند، امام راحل این گروه را از خود راندند و پس از مدت کوتاهی ضد اسلامی بودن آنان آشکار شد.
 

امام جمعه شهرستان ابهر با اشاره به اینکه پایه های این انقلاب براساس انقلاب فرهنگی بنا شده است، خاطرنشان ساخت: به فرموده ایشان زمانی جوامع اصلاح می شوند که روح اندیشه سالم در کالبد یک جامعه دمیده شود و از آنجائی که معیار و میزان ایشان در سنجش اندیشه سازنده و تفکر برخاسته از معنویات و اخلاق بود می توانستند با این معیارها وفاداری هر حرکتی را به موقع تشخیص دهند.
 

خطیب جمعه ابهر با اشاره به وقع پیوستن بسیاری از پیش بینی های بینانگذار کبیر انقلاب اضافه کرد: یکی از این پیش بینی ها بیداری اسلامی مردم جهان بود که امروز شاهد آن هستیم.
 

وی به اندیشه های ناب امام اشاره کرد و گفت: در اندیشه های ایشان مردم، محوری ترین پایه و اساس یک جامعه هستند و از نظر امام خمینی(ره) قدرت منهای ملت یک قدرت پوسیده است.
 

امام جمعه ابهر با اشاره به اینکه امام راحل، جمهوری اسلامی را بهترین مدل برای اصلاح کشور می دانستند، یادآور شد: از نظر ایشان ولایت فقیه بزرگ ترین پشتوانه برای کشور و مردم است.
 

وی اضافه کرد: مصلح بزرگ قرن مساله ولایت فقیه را که در کتاب ها مهجور مانده بود را از هجران بیرون آورد و به عرصه کشاند و در جامعه مطرح کرد.


حجت الاسلام رحیمی یکی دیگر از ابعاد اندیشه های ایشان را استکبار ستیزی آن حضرت عنوان کرد و اظهار داشت: سیاست امام عین دیانتشان بود و ایشان معتقد بودند امور دین سیاست است.
 

وی در پایان به تاکید امام خمینی(ره) در زمینه لزوم حفظ و صیانت از جایگاه روحانیت در جامعه اشاره و اظهار کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب اصلی ترین دلیل شکست مشروطه را دوری و جدایی از روحانیت می دانست و حضور این قشر در جایگاه های سیاسی را موجب جلوگیری از نفوذ اندیشه های استکباری و تحقق توطئه های دشمنان ایران اسلامی می دانست.


 

پایان پیام/


 

کد خبر 138674

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha