محمدجواد استادی، کارشناس حلقههای علمی تبلیغی مرکز آموزشی فرهنگ، هنر وتربیت اسلامی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه برقراری ارتباط منحصر در زمان امروز ما نیست و سابقهای بسیار دیرینه دارد، به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: مهمترین رسالت حوزههای علمیه، دینی کردن فضای جامعه و تبلیغ است و برای حاکم کردن ارزشهای دینی باید از ارتباطات بهره مند شد.
وی با اشاره به اینکه ارتباط غیر کلامی از خلقت انسان تا به امروزه ادامه داشته است و تنها اتفاقی که رخ داده است، رشد تکنولوژی و ابزارهای مختلف ارتباط جمعی است که امروزه از آن به عنوان رسانههای نوین نام برده می شود، اظهار داشت: ارتباط حوزه و سواد رسانهای، فلسفه دینی ارتباط و رسانه، فقه و رسانه و اخلاق رسانه مهمترین محورهای تبلغ دین در جامعه امروزی است.
استادی با بیان اینکه رسانههای نوین بر خلاف گذشته از نفوذ بالاتر و وسعت بیشتری برخوردار هستند، گفت: رسانه های نوین در لحظه میتوانند میلیونها نفر را تغذیه کنند و محدودیتهای زبانی و جغرافیایی برای آنها مفهومی ندارد و در ارتباط گیری با فرهنگ های مختلف موفق تر هستند و عمق نفوذشان هم بیشتر است.
کارشناس حلقههای علمی تبلیغی مرکز آموزشی فرهنگ، هنر و تربیت اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به رشد روزافزون رسانههای نوین در غرب و استفاده آنها از این ابزار قدرتمند اشاره کرد و گفت: غرب محتوا ندارد ولی از ابزارش به بهترین نحو استفاده می کند، محتوای غنی در اختیار ماست، اما از قالبهای رسانهای نوین برای نشر آن خوب استفاده نمی کنیم.
کارشناس حلقههای علمی تبلیغی مرکز آموزشی فرهنگ، هنر و تربیت اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: سواد رسانهای برای افزایش آگاهی عمومی و برای استفاده از ابزارهای ارتباطی نوین است.
پایان پیام/
نظر شما