به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام و المسلمین سید صمصام الدین قوامی، رئیس بنیاد آموزش فقهی مدیریت اسلامی در همایش تجلیل از اساتید و طلاب برتر حوزه علمیه خواهران استان گیلان، با اشاره به نیازهای فقهی فراوان نظام اسلامی در زمینه های مختلف حکومتی، اظهار کرد: هدف از تاسیس و راه اندازی بنیاد فقهی مدیریت اسلامی، تربیت مجتهدان نظریه پرداز در عرصه مدیریتی کشور است.
رئیس بنیاد آموزش فقهی مدیریت اسلامی با اشاره به این جمله مقام معظم رهبری که نظام اسلامی فرزند حوزه است، وظیفه حوزه نسبت به این فرزند را نظارت، هدایت و حمایت برشمرد و افزود: نظام اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه ای نفوذ و قدرت یافته است که جریان های بیداری در کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی از این نظام نشأت گرفته است.
حجت الاسلام قوامی ابراز داشت: اسلام گرایان واقعی و حقیقی عقیده دارند برای آمادگی بیشتر ظهور حضرت مهدی (عج) و تحقق جامعه اسلامی در تمامی جهات باید تار و پود این نظام با اسلام ناب شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه نشستن و ایراد گرفتن از مشکلات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور کاری از پیش نمی برد و باید حوزه علمیه، تئوری هایی را برای رفع مشکلات در سطح جامعه آماده کند، تاکید کرد: در واقع نظارت برحوزه به معنای این است که با شناخت نیازهای حوزه در زمینههای مختلف یاد شده در جهت پاسخ گویی به این نیازها برآییم.
رئیس بنیاد آموزش فقهی مدیریت اسلامی با تصریح این مطلب که حوزه باید قدر این نظام اسلامی را که با شهادت و مجاهدت صدها هزار نفر در طول تاریخ، امروز به دست ما رسیده است را بدانیم، اظهار داشت: بی شک هر زمان که فرزند مشکلی پیدا کند، اولین کسی که باید پاسخگو باشد پدر خانواده است و همانطور که گفته شد نظام فرزند حوزه است.
وی همچنین لازمه حمایت حوزه از نظام را تامین و تربیت نیروی انسانی کارآمد، تولید فکر و علم نافع برای نظام (فقه حکومتی)، مشارکت در سرنوشت نظام، دفاع در مقابل تهدیدها و تحریم ها و نیز کمک فکری و مشورتی برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین قوامی نتیجه مهم حمایت صحیح حوزه از نظام را هدایت نظام عنوان کرد و ادامه داد: تمام این نظارت و حمایت ها و هدایت ها تنها در صورتی تحقق می یابد که حوزه های علمیه بتوانند برای نظام اسلامی فقه حکومتی ترسیم کنند.
رئیس بنیاد آموزش فقهی مدیریت اسلامی در پایان با اشاره به اینکه نظام اسلامی ما آخرین امید بشریت است، خاطرنشان کرد: وظیفه اساتید حوزوی، تربیت طلاب مجتهد و نظریه پرداز، تلاش در جهت تطبیق خود با فقه حکومتی، حمایت از نظام در فرآیند تعلیم و تربیت و وادار سازی مدیریت کلان حوزه در جهت فقه حکومتی است.
پایان پیام/
نظر شما